SKANDAL! Karađorđevići neće Pavlinu, ali hoće Severinu - ni slovo podrške devojčici iz Orahovca, ali za pevačicu.... (FOTO)

Autor:

Vesti

26.01.2024

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramota!

SKANDAL! Karađorđevići neće Pavlinu, ali hoće Severinu - ni slovo podrške devojčici iz Orahovca, ali za pevačicu.... (FOTO)

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić, youtube/printscreen/ Павлина Радовановић, instagram

Sramno, tako se najbolje može opisati ponašanje Filipa i Danice Karađorđević, koji sve vreme dok traje hajka na malu Pavlinu Radovanović od strane novinara Nove S i N1, gde inače često i gostuju.

Još sramnije, za to vreme princeza Danica se oglašava i daje podršku pevačici Severini kojoj je pre neki dan oduzeto starateljstvo nad sinom.

Ovakvo skandalozno ponašanje, logično, izazvalo je gnev na društvenim mrežama gde se svi s pravom pitaju - zašto se nisu oglasili i kada su mediji napadali devojčicu koja neguje srpsku tradiciju i kulturu?

- Neka vam je na čast - jedna je od reakcija.

 

 

- Jesi li, prinče Filipe, osudio novinare N1 i Nove S zbog napada na malu Pavlinu? Nisi, jer onda više nema da te zovu kod Ivanovića, da ti ženu dovode u program (jer ti srpski ni da bekneš) i da prenose tvoja sumanuta pisanija (dobro, drugi ti pišu) - smatraju građani.

Podsećamo, Pavlina Radovanović, devojčica sa Kosmeta koja peva naše tradicionalne pesme, brutalno je napadnuta na televizijama Dragana Šolaka nedavno, u pokušaju da diskredituju njeno umetničko izražavanje i ljubav prema Srbiji.

Novinari su uputili komentare poput "opštenarodni povratak u srednji vek" i uporedili je sa "staramajkom iz kosovskog ciklusa", a potom su brutalni napadi otišli korak dalje na društvenim mrežama.

Kostim princeze Olivere pre s... sa sultanom Bajazitom u haremu - sraman je komentar na njen kostim.

Takođe je jedan korisnik društvenih mreža bez pardona napisao:

- Nekome se ne dopada i smtra da nije normalno da dete Pavlika peva nekrofilske pesme, odmah se jave svetosavski šovinisti da brane, prete, kunu, kolju, ubijaju.

Takođe, podsećanja radi, Karađorđevići podržavaju ženu koja javno poziva na ubistvo oca svog deteta.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Gaga

26.01.2024 09:52

Ko su ove individue,neka idu odakle su došli , Zamislite da princ i ustanak princeza ne znaju jezik zemlje koju bi navodno trebalo da predstavljaju.PIH GADOVI

Gordana

26.01.2024 09:55

Pa on se seta sa ovima sto ruse beograd ..protiv vlasti je ...i dosao u srbiju ....severina ..sram te bilo . .imaju prava sto su vas proterali .mislis da ces doci na vlast

Vanja

26.01.2024 10:33

Koga više zanimaju propali Karađođevići??? Prošlo je njihovo vreme. Cirkusanti koji ne znaju srpski, a pretendenti su na presto.