NOVI NAPAD NA VUČIĆEVU PORODICU Prozapadna opozicija ne preza niodčega, cilj je samo jedan!

Autor:

Vesti

14.01.2024

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krstić optužen za širenje lažnih vesti o predsedniku Vučiću

NOVI NAPAD NA VUČIĆEVU PORODICU Prozapadna opozicija ne preza niodčega, cilj je samo jedan!

Foto: ST/Vladimir Lukić


Novinar Miloš Krstić ponovo je došao u centar pažnje javnosti nakon što je objavio kontroverzne tvrdnje o porodici Vučić. Ovaj put, Krstić je optužen za širenje lažnih vesti o predsedniku Vučiću i njegovoj porodici, navodeći da su informacije koje je objavio zapravo izmišljotine koje su namerno plasirane pre pet ili šest godina od strane hrvatskih službi.

**Lažne vesti i dehumanizacija predsednika Vučića**

Krstić je već bio u središtu pažnje kada je objavio lažnu vest o novinaru Draganu Vučićeviću, a sada se nastavlja sa dehumanizacijom predsednika Vučića i njegove porodice. Ove gnusne laži izazvale su oštre reakcije javnosti i postavile pitanje odgovornosti medija u širenju neproverenih informacija.

 

 

Promoter Marinike tepić koga prate Miroslav Aleksić, Srđan Milivojević i drugi pripadnici građanske "elite", Miloš Krstić, objavio je gnusne neistine u vezi sa porodicom Vučić.


**Hronologija događaja i reakcija predsednika Vučića**

Ovo nije prvi put da se Krstić našao u središtu kontroverzi. Njegovo ime bilo je povezano sa lažnim vestima i prethodno, a sada se ponovo našao u fokusu zbog širenja dezinformacija o porodici predsednika Vučića. Predsednik je javno demantovao ove tvrdnje i istakao da je kršten u crkvi Svetih apostola Petra i Pavla na Topčideru u Beogradu kada je napunio šest meseci.

Krstićeva kontroverzna objava još jednom je pokrenula pitanje odgovornosti novinara i medija u prenošenju informacija. Dehumanizacija političkih ličnosti i širenje lažnih vesti imaju ozbiljne posledice po društvo i javnost, te je važno da mediji preuzmu odgovornost za tačno i objektivno izveštavanje. Ova situacija takođe pokazuje potrebu za temeljnom proverom informacija pre njihovog plasiranja u javnost.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (49)

Loading
Katarina

14.01.2024 22:40

Srbija je uvek uz Aleksandra Vučića i zaista je sramotno da se iznose laži o njemu, ali to je ta njihova nemoć.. Ne znaju šta će od muke i ljubomore, pa napadaju tako..Strašno.

Slobodan građanin

15.01.2024 08:41

@Katarina - Koja Srbija je iz yVučiča? Srbija izdajnika, lopova, lažova i fašistička-četnička. Građanska Srbija nikad neće biti uz fašisti.

Sasa

14.01.2024 22:41

Hajka na porodicu Vučić se nastavlja iz dana u dan! Svedoci smo laži, uvreda na predsednikovu porodicu!

Bubi

14.01.2024 22:42

Zato što su se služili lažima i napadima na Vučićevu porodicu zato i nisu dobili podršku naroda na izborima!