PAKLENI PLAN ALBANACA NA BADNJI DAN! Naoružani do zuba krenuli kroz "Merdare" - u svemu im pomagala jedna zapadna sila!

Autor: Sanja Bojanović

Vesti

06.01.2024

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naoružani Albanci krenuli kroz "Merdare".

PAKLENI PLAN ALBANACA NA BADNJI DAN! Naoružani do zuba krenuli kroz "Merdare" - u svemu im pomagala jedna zapadna sila!

Foto: Tanjug/AP

Pripadnici srpskih službi bezbednosti, u saradnji sa carinom, sprečili su još jedan pokušaj krijumčarenja oružja i destabilizacije Srbije, pišu Večernje Novosti

Na administrativnom prelazu "Merdare" uhapšena su dva Albanca iz Prištine, starosti 22 i 30 godina, prilikom pokušaja unošenja veće količine naoružanja u centralnu Srbiju.

Prilikom detaljnog pregleda vozila kojim su putovali, srpska policija i carina su otkrile veću količinu oružja i prigušivača umotanih u folije, skrivenu u šupljinama sedišta. Postoji sumnja da su osumnjičeni, uz instrukcije i podršku jedne zapadne zemlje, pokušavali da prokrijumčare oružje namenjeno kriminalnoj grupi u Srbiji, s ciljem izazivanja incidenata i destabilizacije.

Oduzeto oružje je predmet istrage, a o celom događaju obavešteno je tužilaštvo. Ovo hapšenje predstavlja još jedan uspeh srpskih bezbednosnih službi u borbi protiv ilegalnog prenosa oružja i očuvanju unutrašnje bezbednosti zemlje.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading