"ČEKA NAS UŽASNO TEŠKIH 6 MESECI" Vučić: Stižu izbori u Rusiji, samim tim raste PRITISAK NA SRBIJU

Autor: D.B.

Vesti

31.12.2023

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić kaže da je prerd nama izuzetno težak period.

"ČEKA NAS UŽASNO TEŠKIH 6 MESECI" Vučić: Stižu izbori u Rusiji, samim tim raste PRITISAK NA SRBIJU

Foto: Prva/Printscreen

Predsednik Serbije Aleksandar Vučić je danas, govoreći o aktuelnim dešavanjima u Srbiji, govorio i o predstojećem periodu u političkom smislu, kao i tome šta nas očekuje u narednih 6 meseci. 

- Za nas će narednih 6 meseci biti užasno teški. Imate izbore u Rusiji. 17. marta su predsednički izbori na kojima će Putin, izvesno je, potvrditi svoj mandat. Raste pritisak na nas. Srbija nije rušila odnose sa Rusijom i za to plaćamo visoku cenu - rekao je predsednik. 

- Neko spolja finansira neku tobož studenstku organizaciju "forca Požega". Pa šta je to forca Požega, pa to nije "torcida". I to finansiraju. "Imam prsluk i šatorsko krilo i sad ću ja da pravim revoluciju". Ajde dete idi kući, porazgovaraj sa roditeljima najpre - navodi on.

Kako kaže pred nama su meseci teški u političkom smislu.

- Nas čeka 6 meseci užasno teških u političkom smislu, ali dobrih za ljude - rekao je predsednik i podsetio na povećanje plata i penzija. 

- Ne zaboravite da smo došli od toga da smo imali 320 evra, doći ćemo do prosečne plate od 1.000 evra. Za nas će narednih šest meseci biti teški. Imate izbore u Rusiji, povećavaće se pritisak na nas. Dolaze do obnove Putinovog mandata, biće još žešći pritisak sveta na sve koji imaju odnose sa Rusijom, rekao je Vučić.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (37)

Loading
Slavka

31.12.2023 10:44

Šest dugih meseci ali tešim se da ni jedan problem nije nerešiv pa tako i naša Srbija. Prethodni dogadjaji su nas dodatno osnažila jer smo pokazali svetu da smo jaki i jedinstveni.

Slavka

31.12.2023 10:46

Prethodnih par dana su bili ispunjeni tenzijom šta će biti i kako ali nismo paničili jer smo bili svesni svoje snage, jedinstva i da ćemo dokazati srpskoj opoziciji gde joj je mesto,na dnu.

Zoka

31.12.2023 10:47

Mi smo sigurni da će se predsednik svakodnevno boriri za našu Srbiju.

Sofija

31.12.2023 10:49

Samo Vučić će da istraje u svojoj politici bez obzira na sve pritiske Zapada