VUČIĆ O DAČIĆU: Čovek sa iskustvom koji doprinosi stabilnosti! Do sada je na stvari gledao kratkročno, ali se sada ugledao na mene, počeo je da gleda u budućnost

Autor: D.B.

Vesti

31.12.2023

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije govorio je o saradnji SNS-a i SPS-a.

VUČIĆ O DAČIĆU: Čovek sa iskustvom koji doprinosi stabilnosti! Do sada je na stvari gledao kratkročno, ali se sada ugledao na mene, počeo je da gleda u budućnost

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, danas je govorio o odnosu sa SPS-om i odnosom sa Ivicom Dačićem. Predsednik je tom prilikom naveo da još ne zna šta će se u budućnosti dešavati.

- Mislim da je reč o čoveku koji doprinosi stabilnosti, to je čovek sa iskustvom. Ima mnogo prednosti, otvoreniji je nego ja, šarmantniji. Ja mislim da sam borbeniji, ne posmatram stvari taktički, dan za danom. On je takav, međutim, počeo je i on da gleda stvari kao ja, postepeno - rekao je Vučić. 

Vučić je potom dodao da država nije igračka, da mora da se zna ko je dobar političar, i za šta je taj čovek dobar. 

-Ana, Siniša, oni su postali resursi ove zemlje - kaže Vučić. 

Podsetimo, šredsednik se jutros dotakao i juče ponovljenih izbora u pojedinim mestima u Srbiji. 

- Na osam biračkih mesta se ponavljaju izbori 2. januara, i dalje računamo količnik, asli verujemo da nedostaje još 700, 800 glasova za još jedan mandat. Uvek se borimo za svaki glas i mandat, a ako ne, čestitaćemo svima na mandatima. Onda ide konstitutivna sednica, rokovi za RIK, posle toga rokovi za formiranje vlade kada se proglase razultate imamo konsučtacije...Svi koji hoće, i koji me ubede da imaju većinu za mandatara, ja predlažem narodnoj skupštini - rekao je Vučić.

- Ako Nestorović bude hteo na izbore, ići će se na izbore. Narod je video sve juče i rekao, videla se pravilnost. Povećana je popularnost liste "Srbija ne sme da stane zbog nasilja koje je pokazala lista "Srbija protov nasilja" - kaže Vučić. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Saša

31.12.2023 10:30

Odnos Dačića prema SNS-u u dobar ali SPS ima članova koji narušavaju ugled te stranke

Maja

31.12.2023 10:31

SPS i određeni članovi ove stranke ne podržavaju današnju vlast ali Dačić je uvek uz Vučića i SNS

Stanislav

31.12.2023 10:32

Vučić će uvek da okuplja one koji žele dobro Srbiji i narodu Srbije

Perica

31.12.2023 10:33

Dačić je vrstan političar koji će uvek da podržava napredak Srbije i Vučića