VUČIĆ O PONOVLJENIM IZBORIMA: Lista "Srbija ne sme da stane je dobila još više na popularnosti u odnosu na listu "Srbija protiv nasilja" jer je prethodnih dana pokazala NASILJE

Autor: D.B.

Vesti

31.12.2023

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić je istakao da je lista "Srbija ne sme da stane" još više dobila na popularnosti.

VUČIĆ O PONOVLJENIM IZBORIMA: Lista "Srbija ne sme da stane je dobila još više na popularnosti u odnosu na listu "Srbija protiv nasilja" jer je prethodnih dana pokazala NASILJE

Foto: Prva/Printscreen


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas, govoreći o postizbornom periodu, naveo da će u narednih 10 dana izborni proces biti gotov. 

- Na osam biračkih mesta se ponavljaju izbori 2. januara, i dalje računamo količnik, asli verujemo da nedostaje još 700, 800 glasova za još jedan mandat. Uvek se borimo za svaki glas i mandat, a ako ne, čestitaćemo svima na mandatima. Onda ide konstitutivna sednica, rokovi za RIK, posle toga rokovi za formiranje vlade kada se proglase razultate imamo konsučtacije...Svi koji hoće, i koji me ubede da imaju većinu za mandatara, ja predlažem narodnoj skupštini - rekao je Vučić.

U Beogradu nije jasna lista još, prva je lista "Beograd ne sme da stane" šest mandata je razlika sa "Srbija protiv nasilja", kaže predsednik. 

- Ako Nestorović bude hteo na izbore, ići će se na izbore. Narod je video sve juče i rekao, videla se pravilnost. Povećana je popularnost liste "Srbija ne sme da stane zbog nasilja koje je pokazala lista "Srbija protov nasilja" - kaže Vučić. 

Podsetimo, ovo je za Srbiju bila izuzetno uspešna godina, a predsednik Aleksandar Vučić sigurno bi mogao da se proglasi za ličnost godine. Ne samo da je njegova lista 'Srbija ne sme da stane' ubedljivo pobedila na izborima 17. decembra, već je ta pobeda bila ubedljiva i na ponovljenom glasanju dan pred novu godinu.

Pored toga, Srbija će pamtiti ovu godinu kao jednu od najuspešnijih, najpre jer smo dobili organizaciju EXPO 2027., a tu je bilo i mnogo stvari gde smo osetili boljitak upravo zahvaljujući njemu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Dragivoje

31.12.2023 10:19

Lista Srbija ne sme da stane je posle ponovljenih izbora još snažnija i popularnija jer je pokazala da je ona apsolutno protiv nasilja

Lana

31.12.2023 10:35

Narod je pružio podršku listi za koju veruje da će raditi u najboljem interesu Srbije a ne opoziciju koja širi nasilje.

Daliborka

31.12.2023 10:37

Ubedljiva pobeda liste Aleksandra Vučića je opravdana obzirom da je Vučić dokazao da rad donosi rezultate i da Srbija moze ići napred.

Lara

31.12.2023 10:39

Narod je shvatio koje metode koristi opozicija i kroz ponovljene izbore dao im jasan signal sta misli o njima.