"ZATO PLAČI, I TIŠINA" Nikolić poručila Đilasu: Sada je svima jasno kako si hteo da pokradeš izbornu volju, rušeći državu (VIDEO)

Autor: D.B.

Vesti

31.12.2023

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U svom odgovoru, Milica Nikolić je oštro kritikovala Đilasa, nazivajući ga lopovom i nasilnikom, ističući da on nije imao pravo da se pojavi na političkoj sceni i da govori pred narodom, s obzirom na svoje postupke.

"ZATO PLAČI, I TIŠINA"  Nikolić poručila Đilasu: Sada je svima jasno kako si hteo da pokradeš izbornu volju, rušeći državu (VIDEO)

Foto: SNS

Član Predsedništva Srpske napredne stranke, Milica Nikolić, oštro je odgovorila lideru Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu, optužujući ga za pokušaj krađe izborne volje i rušenje države. Nikolić je istakla da je Vučić pobedio na izborima i da je sada svima jasno kako je Đilas pokušao da pokrade izbornu volju, te ga pozvala da plati za svoje postupke.


Milica Nikolić je istakla da je Đilas bio spreman da ruši državu i da se upusti u nezakonite radnje kako bi ostvario svoje političke ciljeve. Optužila ga je da je koristio državne resurse za ličnu korist, te da je zloupotrebljavao svoj položaj zarad sopstvenih interesa. Nikolić je istakla da je Đilas bio spreman da ide toliko daleko da se upusti u nasilje i krađu, ali da je na kraju poražen od strane Vučića na izborima.

U svom odgovoru, Milica Nikolić je oštro kritikovala Đilasa, nazivajući ga lopovom i nasilnikom, ističući da on nije imao pravo da se pojavi na političkoj sceni i da govori pred narodom, s obzirom na svoje postupke. Takođe, istakla je da je Đilas bio spreman da se okoristi na račun države, pa čak i da koristi svoje bliske veze kako bi ostvario svoje interese.

Nikolić je svoj odgovor završila porukom za Đilasa, poručujući mu da nema pravo da se oglasi i da umesto toga treba da preuzme odgovornost za svoje postupke. "Tišina i plači!" - poručila je Nikolić, sugerišući Đilasu da prihvati poraz i preuzme odgovornost za svoje postupke.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sasa

31.12.2023 21:01

Djilas treba da uci od Vucica kako se biri za Srbiju!