OMILJENI ĐILASOV STUDENT STIGAO NA PROTEST! Radomir Lazović deo onih koji su sinoć rušili Beograd! (FOTO)

Autor:

Vesti

25.12.2023

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inače, Radomir Lazović bio je jedan od predstavnika Đilasove opozicije koji su pred izbore u Srbiji 17. decembra otrčali u Berlin na sastanak nemačkim političarima.

OMILJENI ĐILASOV STUDENT STIGAO NA PROTEST! Radomir Lazović deo onih koji su sinoć rušili Beograd! (FOTO)

Foto: Republika

Pristalice Srbije protiv nasilja koje predvode Dragan Đilas i Marinika Tepić i koji su sinoć razlupali Skupštinu grada Beograda u svom divljačkom pohodu, ponovo su se okupili u centru Beograda.

Trenutno se nalazi ispred Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, gde su blokirali Birčaninovu, a kako je saopšteno u policiji, posle planiraju da blokiraju i Brankov most. Navodno, prijavili su da će prostovati do 18 časova.

Među okuplljenima je Đorđe Miketić, Dobrica Veslinović, a sada je stigao omiljeni Dilasov student, koji je ujedno i večni strudent, Radomir Lazović

Inače, Radomir Lazović bio je jedan od predstavnika Đilasove opozicije koji su pred izbore u Srbiji 17. decembra otrčali u Berlin na sastanak nemačkim političarima. Istim onim koji od izbora ove nemačke vlade stoje i iza Aljbina Kurtija, premijera privremenih prištinskih institucija.

Naime, u zgradi Bundestaga 1. decembra poslanici vladajućih nemačkih stranaka (socijaldemokrate, Zeleni i liberali) organizovali su okrugli sto "Srbija pred izbore - između autokratije i demokratskog buđenja".

Po samoj temi okupljanja nema dileme da je susret planiran kao vetar u leđa onima koji bi da skinu s vlasti Aleksandra Vučića i koaliciju oko SNS.

Podsećamo, demonstranti koje predvode poslanici sa liste Srbija protiv nasilja provalili su sinoć ulazna vrata i upali u Stari dvor. Unutra ih je sačekala policija sa opremom za razbijanje demonstracija. Oni su demolirali Skupštinu grada, a tom prilikom povređeno je osam policajaca, od kojih je jedan teško i danas ga čeka operacija.

Demonstaracije su razbijene oko ponoći, a 38 nasilnika je procesuirano. 

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Dragan

25.12.2023 14:53

Jel može iko razuman da zamisli na čelu Srbije ,večitog studenta Lazovića,alkosa Ćutu i balavca Milivojevića? O neeer😭

Miki

25.12.2023 16:33

Ovo da vodi Srbiju? Student u petoj deceniji zivota

Miki

25.12.2023 16:35

Ovo da nije zalosno bilo bi smesno. Kakvi likovi se pojavljuju da vode narod i drzavu u opozociji prosto neverovatno.

Joca

25.12.2023 17:08

Đilasovi studenti su obučeni da budu nasilnici.