VEČERAS SE ODLUČUJE O BEOGRADU: Sastanak pokreta ,,Mi, glas iz naroda" večeras donosi konačnu odluku!

Autor:

Vesti

25.12.2023

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branimir Nestorović, poznati doktor i nosilac liste ,,Mi, glas iz naroda" rekao je za Republiku da je sastanak njegovog pokreta večeras, te da će se tada znati konačna odluka o Beogradu.

VEČERAS SE ODLUČUJE O BEOGRADU: Sastanak pokreta ,,Mi, glas iz naroda" večeras donosi konačnu odluku!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Poznati doktor i pulmolog, kao i nosilac liste ,,Mi, glas iz naroda" Branimir Nestorović kaže da je potrebno što pre procesuirati one koji su sinoć bili organizatori svih nereda u Beogradu. Kako je još istakao, sastanak rukovodstva njegovog pokreta je večeras, nakon čega će biti poznata konačna odluka.

- Sastanak rukovodstva pokreta je večeras. Srbija protiv nasilja je pokušala nasilne proteste, je li to nije dobar naslov za novine? Ali, neće biti dovoljno procesuirati huliganem moraju se procesuirati i organizatori nereda. Izostala je podrška građana, tražiće međunarodno posredovanje - kazao je Nestorović za naš portal.

Podsetimo, Nestorović, koji je rekao da neće pružiti podršku ni jednoj strani je pre nekoliko dana izjavio da će njegov pokret pružiti podršku vlasti, ukoliko neko bude pokušao nasilne promene na ulici.

- Samo jednu malu ogradu imamo, jer se komplikuje situacija sa tzv. prozapadnom opozicijom, ako bi došlo do nasilne pomene na ulici mi bismo onda podržali vast, jer onaj ko je na vlasti predstavlja državu - istakao je Nestorović.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading