"LAŽOVČINE NAJOBIČNIJE!" Vladimir Orlić žestoko odbrusio "Crti": Nalupali smo neke brojeve i procente bez smisla i veze!

Autor: S.B.

Vesti

22.12.2023

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Orlić je oštro kritikovao tvrdnje "Crte" i izneo svoje stavove o njihovim navodima.

"LAŽOVČINE NAJOBIČNIJE!" Vladimir Orlić žestoko odbrusio "Crti": Nalupali smo neke brojeve i procente bez smisla i veze!

Foto: Nebojša Mandić

Poslednjih dana, tema koja je uzburkala javnost jeste ocena organizacije izbora od strane organizacije "Crta".

Kako su izbori proglašeni nevalidnim prema njihovim shvatanjima, Vladimir Orlić nije ostao imun na ove tvrdnje te je reagovao na društvenoj mreži X. Između ostalog, Orlić je istakao da su "anegdotalna saznanja" korišćena kao osnova za sumnju u regularnost izbora, te je izrazio čuđenje zbog navodnih migracija birača koje su, prema njegovim rečima, uticale na ishod izbora za Skupštinu Beograda.

Takođe, Orlić je istakao nedostatak smisla i veze u brojevima i procentima koje je "Crta" navela, kao i nedostatak informacija o "40.000 ljudi iz RS". Njegov zaključak je bio jasan - nazvao je "Crtu" lažovčinama najobičnijim.

 

 


Izjava "Crte" o sumnjivim migracijama birača izazvala je burne reakcije u javnosti. Ovaj potez organizacije izazvao je pažnju javnosti, a reakcija Vladimira Orlića jasno pokazuje koliko se sama organizacija služi lažima. 

Vladimir Orlić je oštro kritikovao tvrdnje "Crte" i izneo svoje stavove o njihovim navodima. 

Iz svega navedenog, jasno je da su izjave "Crte" i reakcija Vladimira Orlića pokrenule lavinu reakcija i komentara u javnosti. 

 

 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Regnar

22.12.2023 15:22

Slobodno pustite Crtu da lupeta. To je mehanizam da pobegnu od realnosti da njihovi puleni nisu ni blizu pobede bilo gde.

Olga

22.12.2023 15:23

Crta radi pristrasno, neobjektivnoj i neprofesionalno.

Jug

22.12.2023 16:32

Znači crta otišla ispod crte. Karakter ispod nule. Šta reći