SRBIN IZ RS VRATIO ĐILASOVCE NA FABRIČKA PODEŠAVANJA! Oglasio se nakon glasanja na izborima: Ja sam u jedinici 16. krajiška glasačka garava (VIDEO)

Autor:

Vesti

21.12.2023

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objavio je satiričan video snimak i razmontirao šoviniste!

SRBIN IZ RS VRATIO ĐILASOVCE NA FABRIČKA PODEŠAVANJA! Oglasio se nakon glasanja na izborima:  Ja sam u jedinici 16. krajiška glasačka garava (VIDEO)

Foto: Dragan Kadic, Twitter

Srbin iz Republike Srpske koji je na društvenoj mreži X upisan kao Patriot RS objavio je satiričan video snimak kojim je razvalio opoziciju okupljenu oko Dragana Đilasa koja vodi hajku na Srbe iz RS.

- Čitate po društvenim mrežama svašta nešto, kako je za ovaj rezultat isključivo zaslužan narod u Republici Srpskoj. I onda se ovaj narod brani „nismo mi, što mi moramo glasati“. Nemojte, recite jesmo, evo ja prvi jesam - rekao je na početku snimka i nastavio:

- Dobio sam poziv, još proletos su me mobilisali. Formirani su tajni glasački kampovi za obuku glasača u Srbiji, svako je zadužio olovku i glasačku kutiju i gde smo se obučavali kako glasati i za koga glasati. Dobili smo odmah glasački raspored, ja sam konkretno dobio da budem u jedinici koja se zove 16. glasačka krajiška garava. A zašto se tako zove? Zato što je nas 16 posle izbora trebalo ispeći vola na Terazijama - rekao je u satiričnom tonu.

Dodaje da su imali zadatak da se „probiju do Dedinja“.

Tamo bismo glasali i vratili se. Sve je to u sklopu operacije spašavanja predsednika Vučića. Naravno, bilo je tu i drugih jedinica, moram spomenuti i Drinski glasački korpus, popularne Glasače sa Drine. Zatim, tu je svakako i Romanijski glasački korpus, momci sa Sokoca. Nema se šta tu kriti - navodi on.

Radi se, naravno, o šali popularnog banjalučkog stend ap komičara Dušana Jokića, koji je samo jedan u nizu onih koji su se ovih dana sprdali na račun Dragana Đilas i gubitničke opozicije, kao i njihovih izmišljotina o glasačima iz Republike Srpske.

Na jednom nalogu podeljena je fotografija junaka iz jedinice "Vukovi sa Drine" pre akcije uz natpis: "Pokazujem braći gde je njihovo biračko mesto na Vračaru".

Republika

Foto: Printscreen

Tvit koji je nasmejao korisnike društvenih mreža, jedinica koja se sprema za ''glasanje''

Dodaje da je „bilo raznih scena“.

- Recimo, žena sa detetom gleda, plače, kaže: „Vidi ih sine, pogledaj na šta liče, a naš Beograd je nekad bio svet.“ Mi ništa to nismo gledali, mi smo samo produžili dalje i to je to.

Ovaj mladić navodi da su i zapevali, i to izmenjenu verziju pesme „Knindže Krajišnici“ Baje Malog Knindže.

- Ide Mile, ide Mile preko koridora i on kaže i on kaže, glasati se mora. Šta se ono tamo čuje? Ko to glasa u Rakovici? To su, majko, hrabri borci, sve glasači Krajišnici - ispričao je on.

Podsetimo, ljudi sa liste „Srbija protiv nasilja“, okupljene oko Dragana Đilasa i Marinike Tepić, zajedno sa medijima Dragana Šolaka danima vode hajku na Srbe iz Republike Srpske, a ređaju se i zahtevi za ukidanje Republike Srpske od strane Marinikinih i Đilasovih ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading