ĐILASOVCI POSLE IZBORA (AKO POBEDE) UKIDAJU REPUBLIKU SRPSKU! Skondal nad skandalima! (VIDEO)

Autor:

Vesti

10.12.2023

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni sami pokazuju javno kakva bi bila njihova politika, ako bi pobedili na izborima 17. decembra - to bi između ostalog bila i politika koja se zalaže za ukidanje Republike Srpske.

ĐILASOVCI POSLE IZBORA (AKO POBEDE) UKIDAJU REPUBLIKU SRPSKU! Skondal nad skandalima! (VIDEO)

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović/Rade Prelic/Milos Milivojevic

Da su đilasovci uvek na strani neprijatelja Srbije, potvrdila je i članica koalicije Srbija protiv nasilja, Biljana Stojković.Ova ekstremno liberalna autošovinistička persona, koja je i jedan od lidera Đilasove antisrpske NATO koalicije, ovoga puta je udarila na Republiku Srpsku, na način na kakav verovatno ne bi javno udario ni Bakir Izetbegović! 

Da nevolja bude veća, ova žena je bila i predsednički kandidat ispred koalicije Moramo, na prethodnim predsedničkim izborima 2022. godine. Sada tek dobija pun smisao medijska kampanja islamističkih portala, koji napadaju Aleksandra Vučića,  a koje đilasovci podržavaju i preko svojih tajkunskih medija redovno prenose stavove iz paraobaveštajne kanalizacije nekadašnjeg AID-a. 

Nepogrešiv antisrpski instinkt Đilasovih drugosrbijanaca

Ovakve kreature i ovakve politike ne bi trebalo da dobiju ni promil glasova u Srbiji, i ubeđen sdam kada bi građani Srbije shvatili da je ovo zapravo jedina prava i istinska politika Đilasove liste Srbija protiv nasilja, da bi ih poslali na smetlište istorije. Oni sami pokazuju javno kakva bi bila njihova politika, ako bi pobedili na izborima 17. decembra - to bi između ostalog bila i politika koja se zalaže za ukidanje Republike Srpske. 

Lažni desničari, čujete li ovo što Stojković kaže

Dragi građani Srbije, koji pripadate ponosnom i državotvornom narodu, koji nikada nije hteo tuđe, ali ni dao svoje -  pa nećemo im valjda dozvoliti da nam ovakvi posle izbora kroje kapu? 

Zato, dajte im odgovor kakav jedino zaslužuju i pošaljite ih na smetlište istorije. I njih i lažne desničare koji bi sa ovakvima u koaliciju samo da bi srušili Vučića. 

Živela Srbija, živela Republika Srpska!   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (13)

Loading
Tot

10.12.2023 18:42

To je taj autošovinistički i antisrpski šljam koji jedva čeka da se iživljava nad Srbijom ako dobije vlast.

Andjela

10.12.2023 20:31

Dzaba se nadaju pobedi na izborima Djilasovi puleni.

Mira

10.12.2023 20:35

Srbija ne sme da padne u ruke ljudima koji su se davno odrekli Srbije za rad licnih interesa.

Jovana

10.12.2023 20:37

Nikada nece imati podrsku srpskog naroda jer je njihova politika politika nasilja i malverzacija.