KAD ŠEF NAREDI, SVE MOŽE! Marinika i Aleksić zagrljeni, a do juče su pljuštale psovke!

Autor:

Vesti

23.11.2023

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanka je linija između ljubavi i mržnje.

KAD ŠEF NAREDI, SVE MOŽE! Marinika i Aleksić zagrljeni, a do juče su pljuštale psovke!

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović, ST/D. Kadić

Miroslav Aleksić, lider Narodnog pokreta, ne tako davno psovao je svoju sadašnju političku partnerku Mariniku Tepić, potpredsednicu Stranke sloboda i pravda, čiji je lider Dragan Đilas, dok danas, tokom borbe za vlast i fotelje, zajedno poziraju nasmejani.  

 

 

Da je tokom političke borbe za opoziciju sve dozvoljeno, može se zaključiti i na osnovu ovog primera, a neprostojne reči koje joj je Aleksić svojevremeno uputio Tepićeva je očigledno bila primorana da zaboravi, iako je i sama potvrdila da se to dogodilo.

Gospodine Gajiću, desilo se i istina je. To što vi niste čuli, jer sedite u poslednjoj klupi pet redova dalje, ne menja stvar. Reči kojima mi se obratio Miki Aleksić pred više svedoka, ispod su svakog nivoa. Posebno što smo nas dvoje uvek dobro sarađivali. Verujem da ćemo i ubuduće - napisala je svojevremeno Tepićeva odgovarajući nekadašnjem Aleksićevom saborcu Vladimiru Gajiću.

Deluje da je na kraju ipak važno samo jedno, da se naređenje šefa mora izvršiti i da sada svi moraju biti u ljubavi, bez obzira na ranija dešavanja.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (49)

Loading
Lena

23.11.2023 17:07

Opozicija je ujedinjena samo u jednoj stvari, a to je da se protiv volje naroda domognu vlasti.

Мiraš

23.11.2023 17:15

Лоше глуме своје пријатељство Мариника и Алексић ,види им се на лицу да би се радије потукли,али не смеју Ђиласу да се противе.

Neda

23.11.2023 17:16

Jujuju kakva ljubav njih dvoje sad, povraća mi se!

Ђорђије

23.11.2023 17:17

Ма није њима битно што се мрзе,на све су спремни да се домогну власти . Али неће да може неда народ.