NOVE LOŠE VESTI ZA OBRADOVIĆA: Važnom košarkašu stigla potvrda lekara

Autor:

Sport

23.11.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan sutra gostuje Efesu u desetom kolu Evrolige.

NOVE LOŠE VESTI ZA OBRADOVIĆA: Važnom košarkašu stigla potvrda lekara

Foto: www.profimedia.rs

Alen Smailagić i Šejn Larkin

Košarkaši Partizana napravili su ove sezone u Evroligi samo jedan brejk, protiv Asvela, dok su na gostovanjima Olimpijakosu, Baskoniji i Bajernu stali na korak do podviga. Zato će sutra (18.30, Sport klub 2) izabranici Željka Obradovića pokušati da savladaju Efes u gostima jer turski predstavnik evidentno nije u formi.

Biće to prvi evroligaški duel crno-belih i Efesa od odlaska Ergina Atamana i Vasilija Micića. Ono što nije dobro jeste što Žoc u Istanbulu neće moći da računa na Uroša Trifunovića, Kevina Pantera i Aleksu Avramovića. Sličnih problema imaće i kurski tim, s tim da je iz Istanbula objavljena jedna lepa vest za domaćina a loša za goste iz Beograda.

Foto: Starsport

 

Naime, iako je obelodanjeno da Šejn Larkin ima problema sa ozbiljnom povredom, Amerikanac sa turskim pasošem, koji mu je doduše oduzet i ne tretira se više kao domaći igrač, će biti u sastavu turskog šampiona za predstojeći okršaj protiv ekipe Željka Obradovića jer je dobio potvrdu lekara da nije ništa ozbiljno. Larkin je protekle sedmice povredio šaku, ali ne na šuterskoj ruci. Nije igrao za vikend u pobedi protiv Merkezfendija u turskom prvenstvu, a koliko doprinosi igri Efesa potvrđuje to što ove sezone beleži 14,4 poena, uz 5,7 asistencija po meču.

Kao što je poznato, imamo problema sa povredama već neko vreme. Povređeni igrači Ilajdža Brajant i Tibor Plajs neće nastupiti protiv Partizana, ali će Šejn Larkin biti u sastavu uprkos povredi - rekao je trener Efesa Erdem Džan.

S drug strane, Obradović je bio oprezan.

- Mi idemo iz meča u meč da pokušamo da se spremimo najbolje moguće. To radimo i od toga ne odustajemo. Verujemo u sebe. Ako izgubiš utakmice na način na koji smo gubili, onda moraš da obratiš pažnju na svaku loptu, koš ili skok - kazao je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading