MISTERIJA NESTOROVIĆEVOG ŽIVOTA: Evo ZAŠTO se njegova supruga NIKAD ne pojavljuje u javnosti sa njim!

Autor:

Vesti

21.12.2023

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je transparentan u mnogo čemu, jedan aspekt njegovog života ostaje misterija.

MISTERIJA NESTOROVIĆEVOG ŽIVOTA: Evo ZAŠTO se njegova supruga NIKAD ne pojavljuje u javnosti sa njim!

Foto: Shutterstock, ATA Images

Dr Branimir Nestorović prvi put je dospeo u žižu javnosti kao teoretičar zavere tokom pandemije Korona virusa, ali odnedavno ponovo postaje glavna tema, nakon parlamentarnih izbora koji su se održali 17. decembra u Srbiji. Ono što je svima zapalo u oko je i činjenica da se nigde ne pojavljuje njegova supruga.

Naime, doktor Nestorović, poznatiji i kao "Doktor Haos" zbog svojih teorija zavera, postigao je izuzetan uspeh na izborima, osvojivši 4,8% glasova.

Prema procenama, oko 180.000 građana podržalo je njegovu kampanju, iako je ona bila manje uočljiva u poređenju s drugim opozicionim kampanjama. Na iznenađenje mnogih, ovakav rezultat skoro niko i nije očekivao.

Uprkos tome što je poznat po kontroverznim političko-istorijskim stavovima koje iznosi u medijskim nastupima, dr Nestorović je dobio podršku birača. Iako je transparentan u mnogo čemu, jedan aspekt njegovog života ostaje misterija.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Branimir Nestorović

Mada se o njegovom životu malo zna, do sada nam je poznato da je veoma vezan za svoj Obrenovac, te da je skoro tri decenije u braku sa suprugom sa kojom ima ćerku i sina.

I pored činjenice da su u dugogodišnjem braku, gospođa Nestorović izbegava medijska pojavljivanja zajedno sa suprugom.

Očigledno je da ne uživa u pažnji koju njen suprug dobija, što dokazuje i činjenica da više ne izlazi u javnost s njim.

- Moja žena kaže da više neće nigde da ide sa mnom. Kad krenemo, to bude puno ljudi, zaustavljamo se, tu su selfiji… Pa to zloupotrebljavaju, stavljaju kao reklame - požalio se on jednom prilikom.

Dok o ženi ne priča, dr Nestorović se jednom prilikom pohvalio da njegova kćerka Mina na Filozofskom fakultetu u Beogradu studira i istoriju umjetnosti i psihologiju. On je otkrio da je kćerka bila veoma zabrinuta za njega nakon što je postao poznat tokom pandemije virusa korona, a on ju je umirio tako što su izašli u narod.

- Nakon toga je krenulo i na Tviteru sve to, kako obično biva, i onda je moja ćerka krenula da brine za mene, kaže: “Jao, tata, crni ti, ubiće te.” Ja joj tad kažem: “Ćerko, dođi sa mnom na kafu.” I onda nas dvoje odemo na kafu, na Trg Nikole Pašića, i onda ljudi prilaze, pričaju sa mnom. Ja joj onda kažem: “Vidiš, ovo je Srbija, ono je Tviter - ispričao je svojevremeno za TV Prva.

Nestorović, inače, ima i sina Uroša, a kada je jednom prilikom pričao o teškim situacijama koje je doživeo, pomenuo je da mu je sinu utvrđen autizam, prenose Nezavisne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading