SVETI PREGLADNELI MIKI: Aleksić ne može u štrajk glađu narednih mesec dana - sve same slave, praznici, Božić... Greota!

Autor:

Vesti

19.12.2023

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godinama unazad izbore u Srbiji obeležavaju "klanje političara uoči glasanja" i bar jedan političar koji počinje štrajk glađu posle izbora...

SVETI PREGLADNELI MIKI: Aleksić ne može u štrajk glađu narednih mesec dana - sve same slave, praznici, Božić... Greota!

Foto: Printscreen/nova, Printscreen/https://www.inter.rs/pravoslavni-kalendar

Nije, dakle, Miroslav Aleksić, jedan od nosioca liste za republičke izbore Srbija protiv nasilja, ništa novo u tom smislu, ali će svakako ostati upamćen jer je štrajk glađu, u koji je ušao zbog borbe za demokratiju, završio posle samo dva sata i to, pazi sad, jer mu je ujutru slava! Čitaj, mora da krka.

- Što se tiče izjave moje koleginice (Marinike Tepić) ona je htela da pokaže žrtvu i da kažem da smo i taj korak što se tiče odricanja spremni da uradimo. Ja postim ovaj post, i postiću na vodi narednih dana malo strožije, s obzirom da sutra slavim svetog Nikolu, pa moram da vodim računa i o tome - rekao je Miroslav Aleksić i ostao živ. 

Foto: Tanjug

Miki Aleksić, lider Narodnog pokreta Srbije

Ako se vodimo ovom Aleksićevom logikom - znamo, nema je, ali hajde, to znači da lider Narodne partije Srbije može da štrajkuje samo kad nisu slave, preslave, praznici....

A kad se pogleda kalendar, to je tek pred kraj januara.

Prvo, danas je Nikoljdan, velika slava, i sam je Aleksić je slavi, a sutra, 20. decembra je drugi dan slave. Potom nam 24.decembra dolazi praznik Materice, pa 31. decembra i prvog januara Nova Godina. Badnji dan je šestog januara, a sedmog i osmog januara je Božić.

Već sutradan je Sveti Stefan, slava, a 14.januara slava Sveti Vasilije veliki. I dok si rekao keks došli smo do 19. januara - Bogojavljanja i 20. januara, opet slava, Sveti Jovan Krstitelj. 

Obrni- okreni, Aleksić može da uđe u borbu za demokratiju krajem januara. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Istari

19.12.2023 12:09

Umirem od smeha, kada posmatram srpsku opoziciju to je kao da se gleda neka dobra parodija gde se svaki sekund smenjuju nadrealne fore.

Pavle

19.12.2023 22:53

Smesno je i naivno bilo ocekivati da ce se Miki Aleksic bilo cega odreci, a kamoli hrane.