GLASA SE ZA JAKU SRBIJU ILI ZA POVRATAK U PERIOD GUBITAKA I PONIŽENJA! Jak govor Miloša Vučevića u Novom Sadu!

Autor:

Vesti

13.12.2023

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četiri dana nas dele od izbora, od jednih od najvažnijih izbora poslednjih decenija. Četiri dana od odluke šta će biti sa Srbijom, sa svima nama, a izbor je toliko jasan, nikad jasniji, sve maske su pale, rekao je Vučević.

GLASA SE ZA JAKU SRBIJU ILI ZA POVRATAK U PERIOD GUBITAKA I PONIŽENJA! Jak govor Miloša Vučevića u Novom Sadu!

Foto: Printscreen/Tanjug/live

Predsednik SNS Miloš Vučević, na mitingu liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" u Novom Sadu, istakao je da su građani pred lakim izborom i pozvao ih da izađu na izbore.

Vučević je istakao da su pred građanima jednostavne opcije i da je izbor jasan kao nikada do sada. Naglasio je da su sve maske pale i da više nema prostora za priče koje su slušali u prethodnim kampanjama.

- Četiri dana nas dele od izbora, od jednih od najvažnijih izbora poslednjih decenija. Četiri dana od odluke šta će biti sa Srbijom, sa svima nama, a izbor je toliko jasan, nikad jasniji, sve maske su pale. Nema više priča koje smo slušali u prethodnim kampanjama. S jedne strane jedna lista, narodna "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" protiv svih drugih lista. Sve druge liste bez obzira koje su boje imaju zajednički imenitelj, zajedničkog gazdu, političkog i finansijskog, Dragana Đilasa. 17. decembra Srbija se pita: Ili Aleksandar Vučić ili Dragan Đilas, nema 4. nema 5. Ili glasate da nastavimo da gradimo i jačamo Srbiju, da nam se više dece rađa, da imamo bolju i snažniju vojsku, ili hoćete da se vratimo u period 2012. godine kada smo gubili fabrike, radna mesta, Crnu Goru, kad su krenuli da nam otimaju KiM, kad smo bili poraženi, poniženi, to su godine koje su nam pojeli skakavci. Samo je njima bilo bolje, a svima drugima bilo gore.



Vučević je naglasio da da 17. decembra biramo između nastavka izgradnje i jačanja Srbije ili povratka u period gubitaka i poniženja.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

13.12.2023 20:40

Povratak u prošlost se neće desiti, možemo samo da se teleportujemo u budućnost.