JAKA PORUKA VULINA IZ VRANJA! "Mi se predsednikom Vučićem ponosimo, zato mu sliku držimo"

Autor:

Vesti

08.12.2023

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvanaest godina voljom Srbije koračam uz predsednika Vučića, a koračam tamo gde ide on, tamo gde je teško, gde je muka, rekao je Vulin u obraćanju.

JAKA PORUKA VULINA IZ VRANJA! "Mi se predsednikom Vučićem ponosimo, zato mu sliku držimo"

Foto: Tanjug

Na predizbornom skupu liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" u Vranju obratio Aleksandar Vulin.

- Dvanaest godina voljom Srbije koračam uz predsednika Vučića, a koračam tamo gde ide on, tamo gde je teško, gde je muka. Od najtežih dana Briselskog sporazuma, kada smo Srbe sa KiM branili ono što su neki pre nas napustili. Dvanaest godina zajedno koračamo kada smo vraćali veru armiji čiji su najbolje generale predali Hagu, kada smo od srpske vojske pravili vojsku koja je pobednička.

- Zajedno sa Vučićem sam koračao kada nas je okupio i naredio da Srbija ima da bude bezbedna i da nikakve bande ne mogu da koračaju ulicama i odnose živote naših ljudi. Mi se predsednikom Vučićem ponosimo, i kad slušamo laži kako je svaka podrška njemu poltronstvo. Oni se petooktobarski ološ svojih vođa stide, nema ih na spotovima i bilbodrima. A mi se našim predsednikom ponosimo, zato mu sliku držimo - poručio je Vulin.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je na velikom skupu u Hali sportova u Kruševcu.

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, obratio se na predizbornom skupu u Kruševcu gde se osvrnuo na našu južnu pokrajinu Kosovo i Metohiju.

Molim vas da budete odgovorni i da donosete odluku podrškom našoj listi. Nas očekuje mnogo muka po pitanju KiM, i ne želim da vam kažem da će biti sve slatko i da će cvetati cveće. Znate da neće, neću da vas lažem. Do poslednjeg daha štitiću vitalne interese našeg naroda na KiM. I pre i posle Banjske. Nikada ih nećemo ostaviti na cedilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (8)

Loading
Brankica

08.12.2023 19:09

Svi se ponosimo onim sto je sns na celu sa Aleksandrom Vucicem uspeo da uradi

Ana

08.12.2023 19:12

Vucic je odgovoran drzavnik uz koga zemlja ide napred.

Ana

08.12.2023 19:21

Ponosni na Vucica I njegove rezultate!