OVO JE ĆERKA DEJANA PANTELIĆA: Naslednica popularnog voditelja napunila 18, izrasla u pravu lepoticu (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

08.12.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponosni otac pokazao naslednicu!

OVO JE ĆERKA DEJANA PANTELIĆA: Naslednica popularnog voditelja napunila 18, izrasla u pravu lepoticu (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Dejan Pantelić

Poznati voditelj Dejan Pantelić nedavno je podelio sa svojim pratiocima na Instagramu lepe vesti. Naime, njegova ćerka Lana proslavila je punoletstvo, a ponosni otac je tom prilikom odlučio da pokaže javnosti nekoliko fotografija sa proslave koja je priređena povodom ovog važnog događaja u njihovoj porodici.

Na fotografijama koje su osvanule na društvenoj mreži Instagram se moglo videti kako su Dejan i Lana bili obučeni u crne odevne kombinacije, a čestitke su se samo nizale.

Pevači poput Željka Samardžića, Nikole Rokvića, Snežane Dakić i Sergeja Ćetkovića samo su neki od poznatih ličnosti koje su se pridružile čestitkama i uputile najlepše želje mladoj Lani. 

Inače, pored naslednice Lane, Dejan i njegova supruga Miona imaju i sina Vukašina. Oni važe za jedan od najskladnijih parova među poznatima, a interesantno je da je Miona čak devet godina mlađa od svog supruga. Kada je voditelju 2012. godine ustanovljeno da boluje od tumora krajnika, najveća podrška bila mu je upravo ona.

Republika

Foto: instagram printscreen

Dejan Pantelić sa ženom Mionom

U tim trenucima čovek samo razmišlja o porodici, o svojoj maloj deci koje nisam izveo na put. Razmišljao sam o mom Vukašinu i upravo dok ovo govorim gledam njegovu i Laninu fotografiju koja se nalazi na mom radnom stolu. Prosto nisam naučio Vukašina da igra fudbal i košarku, Lanu nisam odveo pred oltar kod njenog budućeg supruga. Iako je mala, to mi je bilo u podsvesti kao neka obaveza. S druge strane, nisam smeo sebi da dozvolim da se predam jer prosto ne smem da budem sebičan i supruzi ostavim toliki teret da se ona brine i žrtvuje za porodicu, a to radi i ovako i onako. To su bile neke stvari koje su mi bile u glavi dok sam prolazio kroz te neprijatne životne izazove - iskreno je govorio Pantelić, preneo je Story.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading