VESIĆ: Gradićemo most u Bačkoj Palanci na koji meštani čekaju decenijama

Autor:

Vesti

05.12.2023

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je naglasio da je ovaj projekat ostvaren zahvaljujući snažnoj podršci predsednika Aleksandra Vučića, koji je lično insistirao da ovaj most bude jedan od prioritetnijih.

VESIĆ: Gradićemo most u Bačkoj Palanci na koji meštani čekaju decenijama

Foto: Predrag Mitić

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i predstavnici španske kompanije "Centunions", danas su u prisustvu potpredsednika Vlade Srbije Miloša Vučevića, potpisali Memorandum o razumevanju na realizaciji projekta izgradnje mosta preko Dunava kod Bačke Palanke.

Vesić  je istakao da je ovo veliki dan za Bačku Palanku, jer se izgradnjom mosta ne rešava samo problem dva naselja, Neština i Vizića, već se povezuju Semberija, Mačva i Srem sa Bačkom.

- Od kada znam za Bačku Palanku, svi su pričali samo o ovom mostu i zato mi je velika čast što zajedno sa potpredsednikom vlade, ministrom Milošem Vučevićem, imam priliku da učestvujem u realizaciji ovog projekta koji će potpuno promeniti život ljudima u ovom kraju - rekao je Vesić.

On je naglasio da je ovaj projekat ostvaren zahvaljujući snažnoj podršci predsednika Aleksandra Vučića, koji je lično insistirao da ovaj most bude jedan od prioritetnijih, jer je i sam svestan koliki značaj on ima za stanovnike Bačke Palanke. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading