"PRISLONIO MI JE PIŠTOLJ NA ČELO I NAREDIO MI DA IZAĐEM IZ KOLA": Evo šta se dešavalo u sudnici zbog krvavog zločina u Krnjači!

Autor:

Hronika

05.12.2023

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na kraju današnjeg suđenja, odbrana je predložila ukidanje pritvora Andrijanoviću, ali je sudija taj zahtev odbio i zakazao sledeće suđenje za 6. februar.

"PRISLONIO MI JE PIŠTOLJ NA ČELO I NAREDIO MI DA IZAĐEM IZ KOLA":  Evo šta se dešavalo u sudnici zbog krvavog zločina u Krnjači!

Foto: DRUSTVENE MREŽE

Danas je Vladimir Andrijanović, pred Višim sudom u Beogradu, izjavio da je u oktobru prošle godine u Krnjači ubio Nemanju Savića (27) u samoodbrani.

Andrijanović je detaljno obrazložio svoju odbranu, tvrdeći da je mesec dana pre ubistva dobio poziv od oca, Grga Andrijanovića, koji ga je obavestio da ima problem sa Savićem. Po dolasku, tvrdi da je zatekao Savića kako šutira njegovog oca u stomak. Optuženi tvrdi da ih je razdvojio, a otac mu je rekao da Savić pokušava da ih iznudi.

Andrijanović tvrdi da im je potom zapaljen automobil ispred kuće, a mladić koji je to učinio tvrdi da mu je "Nemanja" platio da to uradi.

Takođe, ističe da im je nedugo posle toga zapaljen i magacin. Andrijanović je naveo da je često viđao dva automobila i motor koji su prolazili pored njihove kuće, kako uživo, tako i na snimcima sa kamera.

Na kraju današnjeg suđenja, odbrana je predložila ukidanje pritvora Andrijanoviću, ali je sudija taj zahtev odbio i zakazao sledeće suđenje za 6. februar.

Andrijanović se suočava sa optužbom za ubistvo, za koje je predviđena kazna do 15 godina zatvora.

Tog 15. oktobra, kako je kazao optuženi, vozio je verenicu, a nakon što je video jedan od ta dva automobila koja su mu stalno kružila oko kuće krenuo je za njim. Ali, došlo je do sudara jer je taj automobil naglo ukočio. Andrijanović je tada rekao verenici da izađe iz kola, pa je otišao do kuće da proveri da li su mu dobro majka, otac i maloletni sin, nakon čega se uputio da nađe verenicu.

Kada je došao u jednu slepu ulicu, video je taj automobil (beli “punto”) kako stoji, a nakon toga i Savića koji je sa pištoljem u ruci dotrčao do njegovog automobila.

- Prislonio mi je pištolj na čelo i naredio mi da izađem iz kola. Povukao me je za majicu i pokidao je, a ja sam izašao iz automobila. Udario me je pištoljem po glavi a ja sam tad iskoristio priliku i udario ga po ruci u kojoj je držao poštolj koji je tad opalio i vazduh - ispričao je optuženi.

Dodao je i da je zatim osetio pištolj iza sebe, koji je kako tvrdi držao Luka K, koji je zatim oteo i pucao ispred sebe gde je bio Savić, a zatim je krenuo da beži. Andrijanović je naglasio da se tad borio za sopstveni život jer su mu Savić i Luka K. napravili sačekušu i da je pucao na mah i u samoodbrani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Jelena

10.12.2023 16:15

Dirala ga je jajara s pistoljem i onda dobila šta je tražila. Dvoje na jednog i čovek se odbrani njihovim pištoljem toliko o mafijanju.