“BEZ JAKIH I USPEŠNIH ŽENA, NEMA JAKE I USPEŠNE SRBIJE!" Članovi SNS-a razgovarali sa ženama na Voždovcu! (FOTO)

Autor: S.B.

Vesti

30.11.2023

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanaskovićeva je istakla da su žene mudre i da prepoznaju pametnu politiku.

“BEZ JAKIH I USPEŠNIH ŽENA, NEMA JAKE I USPEŠNE SRBIJE!" Članovi SNS-a razgovarali sa ženama na Voždovcu! (FOTO)

Foto: Srpska napredna stranka

Članovi Predsedništva SNS Siniša Mali i Jelena Tanasković, kao i kandidatkinja sa liste „Aleksandar Vučić- Beograd ne sme da stane" Vesna Vidović, družili su se i razgovarali sa ženama na Voždovcu.

Tom prilikom oni su se složili da predsednik Vučić ima najveću podršku upravo od žena i da one uvek daju svoj glas za mir, stabilnost i sigurnost, pristojnu i modernu Srbiju, navodi se u saopštenju SNS-a.

- Bez jakih i uspešnih žena, nema jake i uspešne Srbije, nema jakog i uspešnog Beograda, zato je politika osnaživanja žena, njihove aktivne uloge u društvu, osnova našeg rasta, razvoja i napretka i našeg glavnog grada i naše Srbije. Naša politika se zasniva na miru, stabilnosti, ekonomskom napretku, na tome da našoj deci obezbedimo sigurnu, bolju budućnost - poručio je Siniša Mali.

Foto: Srpska napredna stranka

Vidovićeva je rekla da su žene ozbiljne i odgovorne, bilo da su bake, majke, sestre, tetke, drugarice i da one uvek brinu o svojim najmilijima i podstiču ih da idu napred i da nikada ne staju.

- Žene biraju put napretka i razvoja, put uspešne i moderne Srbije - navela je ona.

Tanaskovićeva je istakla da su žene mudre i da prepoznaju pametnu politiku.

- Žene su prepoznale mudru, pametnu politiku koja nas vodi u budućnost, politiku koja ne sme da stane, politiku koja zna šta hoće i rezultate koji stoje iza nas - istakla je Tanasković.

Članovi SNS su poručili da 17. decembra ne smemo da dozvolimo da Beograd i Srbija stanu, i zato treba da biramo listu broj 1. "Aleksandar Vučić -Beograd ne sme da stane".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (34)

Loading
teona

30.11.2023 13:08

Bravo. Zene su nas pokretac. Zene su nas oslonac. Ovo je vlast jedina koja najvise ceni i postuje zene. Nikad vise zena u politici nije bilo. Bravo.Ponosna sam

Milica

30.11.2023 13:09

srpska napredna stranka uvek brine i o nežnijem polu uvek gledaju kako da pomognu i nama zenama i kako da nas bar malo usreće

Nina

30.11.2023 13:14

Jaka žena je stub porodice, svaka čast

Tijana

30.11.2023 13:18

Vučić ima najveću podršku od žena, jer žene daju svoj glas za mir, stabilnost, sigurnost,žene najbolje znaju da prepoznaju šta je najvažnije za bolju i lepšu budućnost