"SEDI, ALEKSANDRE, DA TE POBEDIM"! Vučić objavio novi snimak na TikToku! "Oteo" pehar zlatnim šahistima! (VIDEO)

Autor:

Vesti

27.11.2023

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Decenijama smo igrali i voleli šah, ali nikada nismo osvojili i ostvarili ono što je generacija ovih fantastičnih momaka uradila, istakao je Vučić.

"SEDI, ALEKSANDRE, DA TE POBEDIM"! Vučić objavio novi snimak na TikToku! "Oteo" pehar zlatnim šahistima! (VIDEO)

Foto: Printskrin/ TikTok/ jasamaleksandar

Danas je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ugostio Šahovsku reprezentaciju Srbije koja je nedavno osvojila zlato na evropskom takmičenju.

 

Ovo je prvi put da je naša zemlja postigla ovakav izuzetan uspeh u šahu.

 

Predsednik je odlučio da se pridruži proslavljanju ovog dostignuća i pokazao je svoje šahovsko umeće tako što je odigrao partiju sa jednim od članova reprezentacije.

Nakon toga, predsednik je podelio snimak ovog meča na društvenim mrežama, tačnije na TikToku, gde je napisao "Sedi, Aleksandre, da te pobedim!"

Ova neočekivana akcija predsednika Vučića izazvala je brojne reakcije javnosti. Mnogi su pohvalili njegov gest da podrži šahovski tim i da se pridruži slavlju povodom osvojenog zlata. Takođe, pojavljivanje snimka na TikToku dodatno je privuklo pažnju, jer je predsednik pokazao da prati trendove i koristi različite platforme kako bi komunicirao sa građanima.

Predsednik Vučić danas je istakao koliko je ponosan na naše šahiste.

- Decenijama smo igrali i voleli šah, ali nikada nismo osvojili i ostvarili ono što je generacija ovih fantastičnih momaka uradila. Srbija je prvi put u svojoj istoriji evropski prvak u šahu. Postigli ste izvanredne rezultate i doneli nam zlato. Hvala vam mnogo i još jedanput vam čestitam na ogromnom uspehu. Da se borimo za to da ovo ne bude poslednja medalja na velikim takmičenjima - rekao je Vučić.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (59)

Loading
Aleks

27.11.2023 18:15

Srbija je ponosna.

mila

27.11.2023 18:19

vucic je car

Igor

27.11.2023 18:21

Ima mesta i za šale, svaka čast Vučiću na dočeku šahista koji su zaslužni dobili zlato.

Marija

27.11.2023 18:22

Originalan je mora se priznati. Vucic u svakoj prilici ume da bude duhovit,a da pri tom ne predje granice i mene svaki put odusevi!