ĐILASOVCI JEDVA DOČEKALI! UDARILI NA NOVAKA I PESMU “VESELI SE SRPSKI RODE”: Đoković je nacionalista - najveći srbomrzac poziva da se glasa za Đilasa! (FOTO)

Autor:

Vesti

25.11.2023

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velibor Zejak, član Pokreta slobodnih građana, čiji je lider Pavle Grbović, a koji je deo izborne liste Dragana Đilasa „Srbija protiv nasilja“, napao je Novaka Đokovića i srpsku Dejvis kup reprezentaciju optuživši ih za ekstremni nacionalizam samo zato što su na teren protiv Velike Britanije izašli uz rodoljubivu pesmu „Veseli se srpski rode“.

ĐILASOVCI JEDVA DOČEKALI! UDARILI NA NOVAKA I PESMU “VESELI SE SRPSKI RODE”: Đoković je nacionalista - najveći srbomrzac poziva da se glasa za Đilasa! (FOTO)

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ, Printscreen/Twitter

Još jedan ispad ekstremnog nacionalizma od strane reprezentacije Srbije u tenisu, koja je na Dejvis kupu izašla u pratnji nacionalističke pesme u kojoj se između ostalog poziva na aneksiju Crne Gore – napisao je Zejak.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter

Objava Velibora Zajaka
Republika

Foto: Printscreen/Twitter

 

Njegovu objavu podelio je čak i osvedočeno najveći srbomrzac na Balkanu, crnogorski političar Ljubomir Filipović, koji je zbog toga tražio od ljudi da glasaju za Pokret slobodnih građana, odnosno Đilasovu listu 17. decembra.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter

Ljubomir Filipović objava

Upravo srbomrzac Filipović je bio zaslužan za to što je Dejvis kup doneo skandaloznu odluku da skloni sve snimke i zapise tog Đokovićevog prelepog izlaska na teren. Time se i javno hvali.

 

Podsetimo, dok je Novak izlazio na teren pred meč sa Norijem, još jednom je pokazao zbog čega je najveći. U tom trenutku, sa razlasa je puštena rodoljubiva i patriotska pesma „Veseli se srpski rode“, a Novak se onda prekrstio i izašao na teren.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (45)

Loading
Bogdan

25.11.2023 09:55

Đilas i njegova plaćenička družina udaraju na sve srpsko!

Nada

25.11.2023 09:56

Pobediće Srbija ovakve srbomrsce!

Darko

25.11.2023 10:01

Motivacija Novaka uz pesmu ,,Veseli se srpski rode" donose pobede Novaku. Novak se sa tom pesmom oseća ispunjeno, srećno i raspoloženja za igru, ali sa druge strane se nastavlja hibridni rat na sve srpsko. Zato srbomrsci pozivaju da se glasa za Đilasa. To ogromnom broju građana Srbije kojima je Srbija u srcu govori u stvari kome treba da daju poverenje na izborima. Moj izbor je Aleksandar Vučić-Srbija ne sme da stane!

Vera

25.11.2023 10:03

Neće Đilasovci uspeti u tome da zabrane bilo šta srpsko u Srbiji! 17.decembra će građani Srbije jasno odgovoriti svim srbomrscima. A lista Aleksandar Vučić-Srbija ne sme da stane će pobediti!