EPSKA SRAMOTA ZA DEJVIS KUP: Obrisan snimak Đokovića i ekipe uz "Veseli se srpski rode"!

Autor: M. M.

Sport

24.11.2023

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal u Malagi!

EPSKA SRAMOTA ZA DEJVIS KUP: Obrisan snimak Đokovića i ekipe uz "Veseli se srpski rode"!

Foto: Tanjug/AP

Pristici ne prestaju oko pesme Danice Crnogorčević "Veseli se srpski rode" kojom su Novak Đoković i društvo započeli takmičenje na Dejvis kupu.

Dogodio se zapravo epski skandal i bruka organizatora. Na zvaničnom tviter nalogu Dejvis Kupa obrisan je video - snimak na kojem reprezentacija Srbije uz taktove rodoljubive pesme ulazi u halu u Malagi!

Navijači su to momentalno primetili i oglasili se putem društvene mreže "X" zahtevajući od Dejvis kupa odgovor gde je nestao snimak na kojem se moglo videti predstavljanje našeg nacionalnog teniskog tima.

 

 

Podsetimo, teniski savez Albanaca sa prostora Kosova i Metohije reagovao zbog ove pesme.- Neverovatno je da takve provokacije nacionalnističkim pesmama se dešavaju na velikim sportskim događajima, posebno u Dejvis kupu koji je zapravo Svetsko prvenstvo u tenisu. Zato je ITF kao organizator takmičenja odgovoran za ovakvu provokaciju države Kosovo - navode oni.

Da li su kojim slučajem čelnici Dejvis kupa poklekli pod njihovim pritiscima ili ne, svakako su pokazali ogromnu neprofesionalnost samom činjenicom da su sa naloga obrisali snimak koji su prvobitno objavili.

Podsetimo, Srbija je na startu takmičenja počistila Veliku Britaniju i plasirala se u polufinale. Naše tenisere sutra od podne očekuje polufinale Dejvis kupa protiv reprezentacije Italije. Prvi finalista jeste selekcija Australije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading