STARI MAČOR, NOVI TRIKOVI! LIDER LDP-A OBGRLIO ŽENU SA LEĐA... ONDA JE USLEDILA VRUĆA AKCIJA! Čeda uhvaćen u ljubavnom zanosu nasred restorana - dekolte supruge na izvolte! (FOTO)

Autor:

Vesti

21.11.2023

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čedomir Jovanović i supruga Jelena u vrućem plesu na zabavi kod prijatelja.

STARI MAČOR, NOVI TRIKOVI! LIDER LDP-A OBGRLIO ŽENU SA LEĐA... ONDA JE USLEDILA VRUĆA AKCIJA! Čeda uhvaćen u ljubavnom zanosu nasred restorana - dekolte supruge na izvolte! (FOTO)

Foto: INSTAGRAM

Čedomir Jovanović, lider Liberalno-demokratske partije, poznat je ne samo po svojim političkim stavovima već i po sklonosti da svoj privatni život deli sa javnošću. Tako je nedavno na svom Instagram profilu objavio snimak "vrućeg plesa" sa svojom suprugom Jelenom, koja je izazvala veliku pažnju javnosti.

Na snimku se vidi par kako uživa u pesmi Džeja Ramadanovskog "Nijedne usne se ne ljube same" na zabavi koju su organizovali njihovi prijatelji. Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje jeste Jelenin izgled. Za ovu priliku je obukla pripijenu haljinu koja je istakla njen dekolte, a Čedomir ju je sve vreme grlio i ne krije svoje oduševljenje lepom i zgodnom suprugom.

Foto: INSTAGRAM


Ovo nije prvi put da je Jelena privukla pažnju svojim izgledom. Prošle godine je Čedomir objavio fotografiju na kojoj Jelena pozira leđima okrenuta kameri dok podiže majicu. Iako su mediji u oktobru 2022. godine pisali o mogućoj svađi između njih dvoje, Čedomir je potvrdio da je došlo do nesuglasica, ali su se oni brzo pomirili. Jelena je o svemu demantovala i istakla da su ona i njen suprug upravo proslavili godišnjicu svoje veze na romantičnom putovanju u Sarajevu.

Čedomir i Jelena imaju četvoro dece - tri ćerke i sina. Njihova imena su Jana Hart, Zora Fejt, Anđelija Fej i Mihajlo Lajf. Ova porodica važi za veoma skladnu i složnu, a njihova ljubav je očigledna i u javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading