ŽELIM DA PODSETIM SEKRETARA! Vučić o Banjskoj: "To se dogodilo godino dana nakon što su obmanuli Srbe!"

Autor:

Vesti

21.11.2023

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je nakon sastanka sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom o incidentu u Banjskoj.

ŽELIM DA PODSETIM SEKRETARA! Vučić o Banjskoj: "To se dogodilo godino dana nakon što su obmanuli Srbe!"

Foto: Tanjug/AP

- Znam da Zapada zanima Banjska i Zvečan i tuča koja je izbila sa pripadnicima KFORA. Mi imamo drugačije viđenje onoga što se dogodilo, ali i razumemo zahteve Zapda i Nato. U budućnosti ćemo se truditi da imamo profesionalni odnos sa NATOM, uvekom smo imali korektan odnos, a de ćemo i kako ćemo u skladu sa Ustavom, ne ugrožavajući nikoga da raspoređujemo vojsku to je naša stvar.

Želim da podsetim sekretara i sve druge, da se sve to desilo jer su neki održali izbore sa 3% ljudi, a kada su se Srbi pobunili oni su doveli specijalnu policiju da se obračuna.

Što se Banjske tiče, to se dogodilo godinu dana pošto su neki obmanuli Srbiju, a potpisali deklaraciju, govorim o predstavnicima SAD i EU, da neće biti proceusirani oni što su učestovali na barkidama, pa su krenuili albanski policajci koji nemaju šta tu da traže, te pripadnici kosovskih bezbendosnih snaga koji su upucavali srpsku decu koji su nosili badnjake... Ali koga briga za pravo, UN i rezuluciju 1244 - poručio je Vučić.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (48)

Loading
Ena

21.11.2023 11:00

rbija je uvek spremna na saradnju, pa će tako nastaviti sa sprovođenjem zajedničkih vežbi sa NATO. Tenzija na KiM će se smanjiti kada se formira ZSO i smeni Kurti.

Tina

21.11.2023 11:09

Svi imamo prag trpeljivosti,teško je beskrajno dugo trpeti Kurtijev zulum.

Ana

21.11.2023 11:13

Vucic se ponasa odgovorno i bori za svoj narod na KiM.

Maja

21.11.2023 11:33

Za Srbiju je jako važno da se očuva mir, ali i da se našim građanima na KiM omogući normalan život i bezbednost, zato Vucic razgovora sa svima i trudi se da imamo korektan odnos sa NATO-om.