PREDSEDNIK VUČIĆ SUTRA U POSETI LOZNICI! Obilazak novoizgrađenog stadiona i hotela u Banji Koviljači!

Autor:

Vesti

17.11.2023

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovom posetom, predsednik želi da podrži razvoj turizma u ovom delu Srbije, koji je poznat po lepoti i bogatoj istoriji.

PREDSEDNIK VUČIĆ SUTRA U POSETI LOZNICI! Obilazak novoizgrađenog stadiona i hotela u Banji Koviljači!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće sutra Loznicu, gde će obići završne radove na renoviranju hotela "Podrinje" u Banji Koviljači. Kako je saopštila pres služba predsednika, Vučić će se zatim uputiti ka novoizgrađenom stadionu u Loznici.

Ovom posetom, predsednik želi da podrži razvoj turizma u ovom delu Srbije, koji je poznat po lepoti i bogatoj istoriji. Hotel "Podrinje" je jedan od najstarijih hotela u Banji Koviljači, a renoviranje je trajalo nekoliko godina. Vučić će imati priliku da se upozna sa završnim radovima i pruži podršku ovom turističkom kompleksu.

Nakon toga, predsednik će posetiti i novoizgrađeni stadion u Loznici. Ovaj stadion predstavlja veliki projekat za ovaj grad, budući da je izgrađen u skladu sa najmodernijim standardima. Vučić će se upoznati sa detaljima izgradnje i planovima za dalje unapređenje sportske infrastrukture u Loznici.

Predsednikova poseta Loznici ima za cilj da istakne značaj ovog grada i njegovog razvoja, kao i da podrži napore lokalne samouprave u stvaranju boljih uslova za život građana. Loznica je poznata po svojim prirodnim lepotama, ali i po bogatoj istoriji i kulturnom nasleđu. Stoga je važno da se ova mesta razvijaju i unapređuju, kako bi privukla još veći broj turista i doprinela ekonomskom rastu regiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (26)

Loading
Nataša

17.11.2023 16:28

Loznica je značajno unapređena i izgrađena.

Danka

17.11.2023 16:28

Лозница цвета захваљујући овим пројектима!

Sale

17.11.2023 16:29

Stadion u Loznici je velelepan

Aksentije

17.11.2023 16:31

Hotel "Podrinje" u Banji Koviljači je prava dragulj turističke ponude. Hvala predsedniku što pruža podršku renoviranju ovog istorijskog mesta.