STIŽE NASTAVAK SERIJE KOJA ĆE VAS NASMEJATI DO SUZA! Na Prvoj televiziji počinje druga sezona "Popadije"!

Autor:

Zabava

17.11.2023

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle pretpremijere, novinarima i kolegama se obratila još zvezda "Popadije" Gorica Popović, koja je i ovog puta odigrala maestralnu rolu.

STIŽE NASTAVAK SERIJE KOJA ĆE VAS NASMEJATI DO SUZA! Na Prvoj televiziji počinje druga sezona "Popadije"!

Foto: Wikipedia

Serija "Popadija" koja se emitovala na kanalu Prve televizije dobila je svoj nastavak. Prva epizida druge sezone ove popularne urnebesne komedije biće premijerno emitovana u četvrtak 23. novembra u 22 časa, a glumačka ekipa, kao i autori serije okupili su se u MTS dvorani, kako bi najavili novo druženje sa publikom.

Glavni glumci Nina Seničar (Desa) i Dejan Bućin (pop Milan) ovog puta nisu mogli da se nađu sa kolegama, pa su se javili putem video-linka, Nina se obratila kolegama i medijima iz Los Anđelesa.

Foto: Zorana Mandic/ATAImages

 

- Nažalost neću moći da budem sa vama, pošto sam u Los Anđelesu. Mnogo mi je žao. Ne mogu da vam otkrivam šta će biti sa Desom, ali vi odgledajte prvu epizodu pa mi prenesite utiske - poručila je Seničarova.

Odmah posle Nine, alijas Dese, na velikom platnu se pojavio njen suprug iz serije Milan Bućan.

- Evo i mene. Nažalost ni ja ne mogu da budem tu sa vama, javljam vam se iz Hanovera. Žao mi je što nisam tu sa vama. Puno pozdravljam najbolju ekipu na svetu, puno vas volim, a svi ostali uživajte u prvoj epizodi druge sezone "Popadije" - kazao je Bućan.

Foto: Zorana Mandic/ATAImages

 

Posle pretpremijere, novinarima i kolegama se obratila još jedna zvezda "Popadije" Gorica Popović, koja je i ovog puta odigrala maestralnu rolu.

- Zaista je funkcionisalo sve kako treba i evo rezultata - rekla je Gorica Popović.

Ostali članovi ekipe na čeku sa rediteljkom Slobodankom Radun, scenaristima Zoranom Lisincem i Jelenom Volf Lisinac bili su raspoloženi posle projekcije prve epizode, očigledno s razlogom jer se vidi da su uradili odličan posao i zajedno sa glumcima napravili još jednu odličnu komediju u kojoj prikazuju kako se ljudi na srpskom selu snalaze u sudaru tradicionalnog i modernog.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading