VELIKI SKUP "BRANIMO SRPSKU" U BRATUNCU: "Istočna alternativa" u borbi za opstanak srpskog naroda

Autor:

Vesti

16.11.2023

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udruženje građana "Istočna alternativa" organizovaće 4. decembra 2023. veliku skup u Bratuncu "Branimo Srpsku"

VELIKI SKUP "BRANIMO SRPSKU" U BRATUNCU: "Istočna alternativa" u borbi za opstanak srpskog naroda

Foto: Privatna arhiva

Vojin Pavlović, predsednik udruženja "Istočna alterantiva", kaže u razgovoru za Republiku da je ovakav skup potreban Bratuncu iz hiljadu razloga.

Prvo, Bratunac je, navodi, staradalnički srpski grad, a drugo, iako nije grad koji se graniči sa Federacijom, mnogo toga je dao za stvaranje granica između onih koji su želeli iseliti srpski narod sa ovih prostora. 

- Bruka i mrlja koja je nametnuta od strane Lazara Prodanovića (načelnika opštine Bratunac), koji je narod Bratunca i državotvornu politiku predsednika Republike Srpske bacio pod noge američkom ambasadoru Majklu Marfiju i Ramizu Salkiću, kao njihov saradnik, ubija srpsko biće i svu borbu za očuvanje Republike Srpske. "Istočna alterantiva" preuzima svu odgovornost oko organizacije ovog veličanstvenog skupa. Svi koji žele mogu se priključiti organizacionom odboru skupa - poručio je Pavlović. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading