OPREZ, RODITELJI! Četvorica čekaju decu posle škole u Zemun polju, tuku ih i kradu im novac, satove i telefone - danima svi žive u strahu! (FOTO)

Autor:

Vesti

16.11.2023

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Informacija se među roditeljima širi veće nekoliko dana.

OPREZ, RODITELJI! Četvorica čekaju decu posle škole u Zemun polju, tuku ih i kradu im novac, satove i telefone - danima svi žive u strahu! (FOTO)

Foto: shutterstock

Tuča, prebijanje

U Osnovnoj školi "Ilija Birčanin" u Zemun Polju pre dva dana došlo je do pokušaja pljačkanja malog deteta, učenika nižih razreda iste škole.

Sve se desilo kada je dete krenulo ka kući kada su ga presrela četvorica muškaraca.

- Prekoputa škole u ulici su ga četiri Roma sačekala. Jedan je udario dete, drugi su mu tražili sat, pare i mobilni telefon. Srećom, komšija jedan se našao i spasio dete... Majka je sve prijavila direktoru i MUP-u Zemun Polje. Sutra ide dalje da se bori za pravdu svog deteta i druge dece da se ovo nikome ne ponovi - piše u objavi na društvenim mrežama i dodaje se: 

- Mnogi roditelji žive u strahu, jer ovo nije prvi slučaj. - 

Republika

Foto: printscreen/serbialive

Objava na društvenim mrežama

Nudili bombone 

Podsećamo, u Zemun Polju nedavno je prijavljeno i da su maloletnici namamljivani slatkišima u beli kombi.

- Prenosim poruku jedne majke učenika trećeg razreda. Ne bih da unosim paniku, ali želim da vas upozorim da malo više pripazite na decu i ne puštate ih da se kreću sami po naselju. Moj Uroš je juče oko 18 h išao sam do centra, tačnije da podigne roštilj kod pošte. Kad se vraćao ka kući, kako on kaže, kod crkve zaustavila su ga tri muškarca, dva mršavija i jedan krupniji. Rekli su mu da, ako hoće, uđe u kombi i uzme bombone, ima ih puno - piše u poruci koju su u školske grupe prosledili iz saveta roditelja.

Istim povodom za naš portal se oglasio i MUP.

- Policijska uprava Zemun je 18. septembra dobila prijavu da su trojica mlađih maloletnika ponudila jednom dečaku slatkiše koji su se navodno nalazili u kombiju koji je bio parkiran u blizini. Nije bilo nikakvih pretnji. Policija je odmah izašla na teren, ali na licu mesta nije zatekla nikoga. Utvrđuju se sve mere i radnje i radi se na utvrđivanju okolnosti ovog događaja. O svemu je obavešteno nadležno tužilaštvo za maloletnike - navode u policiji.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading