DETE POKUŠALI DA BOMBONAMA NAMAME U KOMBI? Oglasila se policija, u toku potraga za TROJICOM maloletnika

Autor:

Vesti

21.09.2023

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radi se na utvrđivanju okolnosti ovog događaja. O svemu je obavešteno nadležno tužilaštvo za maloletnike, navode u MUP-u.

DETE POKUŠALI DA BOMBONAMA NAMAME U KOMBI? Oglasila se policija, u toku potraga za TROJICOM maloletnika

Foto: ILUSTRACIJA: shutterstock, facebook.com/printscreen

Beogradska policija istražuje navodni pokušaj otmice dečaka u Zemun polju, o čemu je Republika pisala. Kako saznajemo, u toku je potraga za trojicom mlađih maloletnika koji su, prema prijavi, pokušali da namame dečaka u kombi, a o slučaju je obavešteno i nadležno tužilaštvo.

Upozorenje roditeljima da pripaze na svoju decu objavljeno je na društvenim mrežama. Kako se navodilo u objavi, tri muškarca pokušali su da namame dete da uđe u kombi nudeći mu bombone.

- Prenosim poruku jedne majke učenika trećeg razreda. Ne bih da unosim paniku, ali želim da vas upozorim da malo više pripazite na decu i ne puštate ih da se kreću sami po naselju. Moj Uroš je juče oko 18 h išao sam do centra, tačnije da podigne roštilj kod pošte. Kad se vraćao ka kući, kako on kaže, kod crkve zaustavila su ga tri muškarca, dva mršavija i jedan krupniji. Rekli su mu da, ako hoće, uđe u kombi i uzme bombone, ima ih puno - piše u poruci koju su u školske grupe prosledili iz Saveta roditelja.

Novinari Republike ovim povodom kontaktirali su MUP gde nam je rečeno da im je prijava podneta 18. septembra i da se utvrđuju sve okolnosti ovog slučaja. Takođe nam je rečeno da nisu u pitanju odrasli muškarci, već da se prema prijavi radi o maloletnicima.

- Policijska uprava Zemun je 18. septembra dobila prijavu da su trojica mlađih maloletnika ponudila jednom dečaku slatkiše koji su se navodno nalazili u kombiju koji je bio parkiran u blizini. Nije bilo nikakvih pretnji. Policija je odmah izašla na teren, ali na licu mesta nije zatekla nikoga. Utvrđuju se sve mere i radnje i radi se na utvrđivanju okolnosti ovog događaja. O svemu je obavešteno nadležno tužilaštvo za maloletnike - navode u policiji.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading