ŠOLAKOV DANAS CELE NOVINE POSVETIO PLJUVANJU PREDSEDNIKA I VLADE: Vučića nema samo u vremenskoj prognozi! Dobro, i ukrštenici!

Autor:

Vesti

10.11.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dnevni list u vlasništvu Dragana Šolaka nadmašio je sam sebe - cela novina posvećena pljuvanju predsednika zemlje i vladajuće koalicije. Ali - cela!

ŠOLAKOV DANAS CELE NOVINE POSVETIO PLJUVANJU PREDSEDNIKA I VLADE: Vučića nema samo u vremenskoj prognozi! Dobro, i ukrštenici!

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

List Danas, koji je u vlasništvu Dragana Šolaka, sad prosto mora da uđe u udžbenike novinarstva - ceo današnji broj posvetio je pljuvanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića i vladajuće koalicije. Doslovno - samo u vremenskoj prognozi i na sportskim stranama nema kuknjave na naprednjake. 

Republika

Foto: Printscreen/PINK

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Krenimo redom. Na naslovnoj strani Danasa od šest najava svih šest su usmerene na pljuvanje vlasti.

Od toga da se u Srbiji živi kraće nego u EU (kao jedan od razloga navodi se da zdravstvene ustanove nisu dovoljno pristupačne zbog udaljenosti), kritikuje se Beograd na vodi, predsednik Aleksandar Vučić se stavlja u isti koš sa Aljbinom Kurtijem, premijerom privremenih prištinskih institucija, iako je odavno svima jasno ko pravi probleme i odbija bilo kakav razgovor. Tu je i najava za tekst kako hrana koja je štetna u Evropi, srpskim vlastima je dobra, a čak si i priču iz oblasti kulture uspeli politički da oboje...

Kad je ovakva naslovna, nema sumnje šta je unutra. Kako listate novine samo se smenjuju tekstovi- "Vučiću izbori potrebni zbog priznavanja nezavisnosti", "Beograd na vodi je urbanistička nakaza", "Prekobrojne grupe, loši uslovi rada i niske plate", "Sramno i politički instruisano iz SNS", "Vučić u TV gostovanju najavljen kao predsedni, ali govorio o izborima", "Rekla sam ono što svi znaju, car je odavno go", ""Poštar" koji sve duguje Vučiću"......

Vučića nema samo u vremenskoj prognozi i na sportskim stranama. Dobro, i u ukrštenici. 

Mora da je ovo primer tog profesionalnog novinarstva na koje se zaposleni u Danasu stalno pozivaju. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (46)

Loading
sara

10.11.2023 11:29

Bolesnim Tajkunskim medijima smeta napredna Srbija.

dare

10.11.2023 11:31

Od tajkuna ništa pametno ne može ni da se očekuje

filke

10.11.2023 11:31

Mogu tajkuni da pišu šta god hoće ,ali nikad neće biti ovoliko uspešni u radu.

galimatijas

10.11.2023 11:33

Možda bi Šolak trebao da shvati da je u Srbiji dobrobit naroda važnija od interesa njega kao pojedinaca.