"DOBRI RAZGOVORI!" Vučić se oglasio na Instagramu iz Pariza! (VIDEO)

Autor:

Vesti

10.11.2023

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić izrazio je svoje prisustvo putem objave na svom Instagram nalogu, gde je podelio svoje impresije o susretima s drugim liderima.

"DOBRI RAZGOVORI!" Vučić se oglasio na Instagramu iz Pariza! (VIDEO)

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Aleksandar Vučić

Danas počinje Pariski mirovni forum, prestižni događaj koji okuplja predstavnike međunarodnih organizacija i lidere država, a među njima se ističe i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Forum će se odvijati u grandioznoj Palati Bronjar u Parizu, pružajući priliku za dijalog i saradnju u cilju jačanja globalnog mira i stabilnosti.

Predsednik Vučić izrazio je svoje prisustvo putem objave na svom Instagram nalogu, gde je podelio svoje impresije o susretima s drugim liderima.

 

 

- Susreti i dobri razgovori na mirovnom forumu sa Emanuelom Makronom, Dmitrom Kovačevskim, Željkom Cvijanović i Jakovom Milatovićem - napisao je predsednik Vučić, sugerirajući na važne razgovore s predsednikom Francuske Emanuelom Makronom, kao i drugim liderima iz regiona.

Očekuje se da će forum pružiti priliku za razmatranje ključnih pitanja koja utiču na globalni mir, kao i za donošenje odluka koje bi mogle doprineti rešenju regionalnih i svetskih izazova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (62)

Loading
Ena

10.11.2023 10:46

Svaki sastanak sa državnicima zemalja EU je značajan i koristan za Srbiju.

Nina

10.11.2023 10:47

Odlična prilika da se neke stvari dodatno razmotre.

Marko

10.11.2023 10:48

Odlična prilika da se ukaže na položaj Srbije i po pitanju Kosova i Metohije i stavova kad su globalni sukobi u pitanju. Borimo se da pravila važe isto za sve i da se poštuje suverenitet i teritorijalni integritet Srbije.

Keti

10.11.2023 10:49

Kada je mir u pitanju -Vučić je lider Evrope.