Đorđević: Srbija ne sme da stane zbog budućnosti

Autor:

Vesti

03.11.2023

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opozicija je uspela da prevaziđe sopstvenu moralnu nakaznost, dodaje on.

Đorđević: Srbija ne sme da stane zbog budućnosti

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Direktor Pošte Srbije Zoran Đorđević oštro je ragovao na sraman film koji je sinoć prikazan na TV N1, a koji je samo deo prljave kampanje protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića koju sprovodi ova tajkunska televizija.

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"​Bilo je za očekivati da će sve ono, ma kako raznorodno bilo čak i unutar onoga u šta su se udružili (svih tih njihovih zbrda-zdola sklepanih "kolona"), a što sebe naziva opozicijom aktuelnoj vlasti (iako bi ispravnije bilo reći za njih sve da su - opozicija Srbiji), od početka izborne kampanje krenuti brutalno i žestoko, nečasno i podlo, sa napadima prepunim laži, propagandnih trikova, reciklirajući stare izmišljotine i fabrikujući nove gadosti, dosledno ostvarujući svoj (jedini) politički program - mrzimo Vučića!

 

 

Nažalost, i na njihovu sramotu, uspeli su, kroz neke od onih tobože "nezavisnih, profesionalnih i slobodneih medija" da prevaziđu sopstvenu, do sada mnogo puta pokazanu i potvrđivanu, niskost i moralnu nakaznost, a naročito su to iskazali filmom koji je prikazan na jednoj od one dve televizije koje su same sebe proglasile nekakvim etalonom novinarstva i novinarske etike. I taj film i onaj sramni napis u Đilasovom službenom glasniku samo su potvrdili da ovi izbori koji su pred nama neće biti takmičenje u programima, idejama, rešenjima i poređenjima postignutih rezultata - već besramni i podli izliv ostrašćenosti mrzitelja Aleksandra Vučića, još jedan gebelsovski performans propalih političara, alavih tajkuna i zgubidana svake vrste, stručnjaka opšte namene, željnih privilegija i vlasti i mogućnosti da se opet bogate na račun građana Srbije.

Nasuprot njihovoj politikantskoj  mimikriji, lažima, bolesnoj mržnji prema Aleksandru Vučiću, nasuprot svima njima, toj umišljenoj "eliti" koja u svojoj političkoj impotentnosti i jalovosti ne ume, niti zna, išta da uradi, niti na bilo koji način da doprinese boljem životu građana Srbije - stoji predsednik Aleksandar Vučić, stoji SNS, stoji lista za budućnost, stoji jedinstvo, znanje i snaga, stoje putevi i bolnice, škole i vrtići, stoje građani - studenti, radnici, penzioneri - Srbije, njihove porodice, koje veruju u tu budućnost i vide, prema postugnutim rezultatima, da je ta budućnost moguća i ostvariva. Srbija ne sme da stane upravo zbog svih njih, zbog nas, zbog naše dece. Živela Srbija!"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (20)

Loading
Deki

03.11.2023 21:50

Srbija uz predsednika Vucica vidi buducnost i napredak!

Mija

03.11.2023 21:51

Uverena sam da ce pobediti SNS jer je svojim radom i trudom to i zasluzio. Narod ce podrzati uspeh i napredak koji su do sada ostvarili za nasu Srbiju

Ana

03.11.2023 21:55

Napredak Srbije je očigledan uz pomoć odgovorne politike Vucica!

Vesna

03.11.2023 22:11

Srbija je čvrsto rešena da ide napred,to će i pokazati na izborima.