NAŠA GLUMICA SE BAVILA CRNOM MAGIJOM, MORALA DA ŽRTVUJE KRV, A ONDA SAZNALA ZA TRAGEDIJU: Jeziv ritual izvela u PONOĆ!

Autor:

Zabava

03.11.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva sve o našoj glumici koja se bavila crnom magijom zbog posla!

NAŠA GLUMICA SE BAVILA CRNOM MAGIJOM, MORALA DA ŽRTVUJE KRV, A ONDA SAZNALA ZA TRAGEDIJU: Jeziv ritual izvela u PONOĆ!

Foto: Shuttestock

Poznato je da su mnoge poznate ličnosti pričali o magiji, vračarama, kao i da su mnoge pevačice govorile da im koleginice rade o glavi. Međutim, niko ne može da poveruje da su to radile i neke glumice, a kako saznaje Republika, odlazile su toliko daleko da je jedna čak žrtvovala svoju krv, da bi postigla željeni rezultat. 

Naime, poznata srpska glumica, poreklom iz Beograda, želela je da napakosti koleginici sa fakulteta, da bi dobila veliku ulogu, koja ju je kasnije skupo koštala, te se raspitivala za žene koje se bave vradžbinama i crnom magijom

Foto: Shutterstock

Crna magija

 

Nakon što je saznala za jednu ženu u Mirijevu, ona je otišla kod nje, zakazala razgovor, a potom je morala da ispuni tri uslova, da bi se ritual izvodio i to - Morala je da da krv koju dobija tokom menstrualnog ciklusa, da donese pramen kose koleginice, kao i da joj pokloni karmin, u koji je prethodno vračara bajala. 

Ona je sve to uradila za manje od sedam dana, što joj je i bio rok, nakon čega je izašla na kasting i dobila ulogu u vrlo poznatom srpskom filmu. Međutim, tokom premijere ona je saznala za tragične vesti u porodici, nakon čega je morala da ode kući. Nakon toga više nije ni želela da glumi, povukla se sa scene i danas niko ne zna gde se nalazi. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading