ĐURĐEV OŠTRO ODGOVORIO KURTIJU! Kada terorista proziva Miloša Vučevića, to je neoboriv dokaz da je ministar na pravom putu!

Autor:

Vesti

23.10.2023

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To nije samo napad na Vučevića lično, već i napad na Vojsku Srbije, državu Srbiju - rekao je Đurđev

ĐURĐEV OŠTRO ODGOVORIO KURTIJU! Kada terorista proziva Miloša Vučevića, to je neoboriv dokaz da je ministar na pravom putu!

Foto: Medija centar Beograd

Nakon novih laži koje je premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti izrekao o događajima u Banjskoj i teških izmišljenih optužbi na račun ministra odbrane Miloša Vučevića, oglasio se predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

- Aljbinu Kurtiju, islamskom fundamentalisti i osuđenom teroristi koji je ponikao na idejama Dreničkog klana priviđa se nekakav novosadski klan sa Milošem Vučevićem na čelu. To nije samo napad na Vučevića lično, već i napad na Vojsku Srbije, državu Srbiju i grad Novi Sad, koji su očigledno trn u Kurtijevom oku jer dotični ne može i neće ostvariti svoj krajnji cilj, a to je da protera sve Srbe sa Kosmeta - izjavio je predsednik Srpske lige.

Prema njegovim rečima, Vučević je meta Kurtijevih lažnih optužbi jer je, zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, kao druga politička ličnost u zemlji garant da će država Srbija zaštititi Srbe u njenoj južnoj pokrajini.

- Vučević je odmah na početku svog mandata pokazao od čega je napravljen, jer je neutralisao dva Kurtijeva drona u rejonu Raške. Već je na njemu Kurti polomio zube i opet će, pa zato uz pomoć svojih barjaktara u Beogradu pokušava da slomi Srbiju iznutra lažima i dezinformacija, ali je to unapred propala priča - podvukao je Đurđev.

Predsednik Srpske lige uveren je u Vučevićevu nepokolebljivost i spremnost da se na svaki način žrtvuje za svoju zemlju i narod.

- Uporedite samo gradove koje na Kosmetu vode Kurtijevi jurišnici, a koji su leglo kriminala, prostitucije i trgovine drogom, sa Novim Sadom koji je iza sebe Vučević ostavio nakon desetogodišnje vlasti. Novi Sad je nedostižna kategorija za Kurtija i njegove primitivne saradnike i gradove poput njega mogu videti samo na razglednici - zaključio je Đurđev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading