HITNO OGLAŠAVANJE MINISTARSTVA ODBRANE ZBOG KURTIJA! "Uvrede i klevete dokaz da želi izazivanje haosa"

Autor:

Vesti

23.10.2023

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo poziva međunarodnu zajednicu da neodložno reaguje kako bi se zaustavila zapaljiva i prljava medijska kampanja prištinskog rukovodstva usmerena prema Republici Srbiji i njenim zvaničnicima

HITNO OGLAŠAVANJE MINISTARSTVA ODBRANE ZBOG KURTIJA! "Uvrede i klevete dokaz da želi izazivanje haosa"

Foto: Ministarstvo odbrane Srbije

Ministarstvo odbrane oglasilo se saopštenjem u kom apsolutno odbacuju gnusne i besprizorne laži koje je danas izneo Aljbin Kurti i poziva međunarodnu zajednicu da neodložno reaguje kako bi se zaustavila zapaljiva i prljava medijska kampanja prištinskog rukovodstva usmerena prema Republici Srbiji i njenim zvaničnicima.

Naglašavamo da je u interesu očuvanja mira i stabilnosti na Kosovu i Metohiji od ključnog značaja da se privremene institucije u Prištini primoraju da odmah prekinu svakodnevni teror nad srpskim stanovništvom, implementiraju sve dosadašnje sporazume i odmah formiraju Zajednicu srpskih opština.

Drske laži, uvrede i klevete koje Kurti svakodnevno plasira u sklopu prljave medijske kampanje protiv države Srbije i njenog rukovodstva u potpunosti razobličuju njegove namere da razori svaku šansu za smirivanje tenzija u našoj južnoj pokrajini.

Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije ostaće posvećeni svojim ustavnim i zakonskim ulogama u cilju očuvanja bezbednosti i mirnog života svih građana Srbije.

Uvereni smo da su današnji, kao i niz dosadašnjih klevetničkih istupa predstavnika privremenih prištinskih institucija, nedvosmislen dokaz u čijem interesu je izazivanje haosa i nasilja, a u čijem očuvanje mira, nastavak dijaloga i postizanja političkog rešenja krize na Kosovu i Metohiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (60)

Loading
NATAŠA

23.10.2023 13:10

KURTI IZAZIV AZAPAD DA NAPADNE SRBIJU. KO JE UOPŠTE NAPRAVIO HAOS U KIM, SRBI ILI KOSOVSKI ALBANCI?

Branko N

23.10.2023 13:10

Sa ovakvim lažima Kurti pokušava da na KiM izaziva nemire i međunarodna zajednica mora da reaguje.

Iva

23.10.2023 13:10

Kurti samo zeli haos da izazove. Tako je svaki put kad mu ne odgovara ono sto mu EU i SAD kazu da treba da uradi.

Minja

23.10.2023 13:11

Kurtijeva politika je skroz pogresna. Radi sve na stetu Srba, ali i Albanaca.