VLADIMIR ORLIĆ: Goreg mufljuza od njega baš u ovim kategorijama - NEMA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

16.10.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Orlić je naglasio da je Đilas "tupio" o računima i bogatstvu, dok je sam Đilas "demantovao" svoj račun u Švajcarskoj, a zatim je otišao da ga obiđe.

VLADIMIR ORLIĆ: Goreg mufljuza od njega baš u ovim kategorijama - NEMA! (VIDEO)

Foto: Nebojša Mandić

Poslednjih nedelja, politička scena u Srbiji postala je sve živahnija, sa liderom Stranke slobode i pravde, Draganom Đilasom, kao jednim od glavnih aktera.

Na političkim tribinama, Đilas često iznosi tvrdnje o računima političkih protivnika i njihovom bogatstvu pre nego što su se uključili u politiku. Jedan od takvih političkih protivnika, Vladimir Orlić, je odlučno reagovao na Đilasove izjave.

 

 

Orlić, dugogodišnji član Srpske napredne stranke, nije štedeo reči kritike na račun Đilasa, ističući kako Đilas ne poseduje moralno pravo da proziva druge političare o njihovim finansijama pre nego što su stupili u politiku. Orlić je naglasio da je Đilas "tupio" o računima i bogatstvu, dok je sam Đilas "demantovao" svoj račun u Švajcarskoj, a zatim je otišao da ga obiđe.

Orlić se pozabavio i Đilasovom političkom karijerom, ističući da se Đilas "ušunjo" u politiku 2004. godine, a da je tek od 2005. počeo da stiče bogatstvo. "Žestoko" je raditi, ali Đilas je, prema Orlićevim rečima, samo počeo da "pravi" pare onda kada je ušao u politiku.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
Jale

16.10.2023 17:27

Đilas dotakao političko dno sa svojim izjavama.

Ena

16.10.2023 17:35

Đilas je upropastio Beograd i Srbiju i obogatio se na račun građana Srbije. Vara se ako misli da je narod to zaboravio, a razultati decembarskih izbora će ga vratiti u surovu realnost.

Kamin

16.10.2023 17:36

Donacije iz inostranstva za destabilizaciju zemlje!

Voja

16.10.2023 18:45

Orlić moralni pigmej nekom nešto priča on i sekta prodali Srbiju a mi ćemo morati da živimo kao robovi u svojoj zemlji