DOK SE VUČIĆ BORI ZA SRBIJU I NAŠ NAROD, OPOZICIJA POMAŽE KURTIJU! Bulatović: Istorija će ih upamtiti dobro

Autor:

Vesti

03.10.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić svakim svojim nastupom iskazuje jasan i nedvosmislen stav da Srbija insistira na miru i na smanjivanju tenzija koje neprijateljska strana podgreva, potpomognuta zapaljivom i neodgovornom retorikom srpske opozicije.

DOK SE VUČIĆ BORI ZA SRBIJU I NAŠ NAROD, OPOZICIJA POMAŽE KURTIJU! Bulatović: Istorija će ih upamtiti dobro

Foto: TV Pink

Nakon tragičnog događaja koji se odigrao 24. septembra na Kosovu kod manastira Banjska, svedoci smo mudrih diplomatskih poteza predsednika Aleksandra Vučića, poručio je samostalni poslanik Dejan Bulatović.

- Svedoci smo i velikih napora koje ulaže kako bi sačuvao ono što je sada najvažnije za našu zemlju, a to je upravo mir, u vremenu kada neprijatelj na Kosovu radi sve kako bi isprovocirao nove sukobe. I dok on sprečava novo krvoproliće, bivši režim koji sebe naziva opozicijom uporno i naravno bezuspešno pokušava iz kruga dvojke da ruši legitimno ustanovljen državni poredak, a sve sa idejom da po svaku cenu dosegne cenzus od 3%. Da nije tužno, bilo bi tragično - rekao je Bulatović.

Dodao je da Vučić svakim svojim nastupom iskazuje jasan i nedvosmislen stav da Srbija insistira na miru i na smanjivanju tenzija koje neprijateljska strana podgreva, potpomognuta zapaljivom i neodgovornom retorikom srpske opozicije.

- Verujem da smo jedinstven primer u svetu da opozicija radi na rušenju i rasparčavanju sopstvene zemlje. Onako kako parčaju svoje stranke isto tako bi uradili i sa Srbijom - upozorio je Bulatović.  

On je još jednom javno uputio podršku predsedniku Aleksandru Vučiću, "duboko uveren da će se ubuduće, kao i do sada, mudro nositi sa svim izazovima i pritiscima koji dolaze kako spolja, tako i unutar same Srbije".

- Na žalost, pokazalo se da je najveći neprijatelj Srbije upravo opozicija, koja je nesposobna da na legitiman način dobije podršku građana, pribegla nasilju i lažima koje svakodnevno plasiraju putem svojih medija i glasnogovornika. Istorija će vrlo dobro zapamtiti da je Aljbin Kurti najveću podršku u razaranju Srbije dobio upravo iz Beograda od opozicije koju predstavljaju Marinika Tepić, Radomir Lazović i Srđan Milivojević - zaključio je Bulatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

     

 

Komentari (21)

Loading
Deki

03.10.2023 16:04

Opozicija je dno dna koja ne zeli dobro svom narodu i svojoj Srbiji.

Iv

03.10.2023 16:05

Kurti radi u dilu sa tajkunskim medijima. To je svima već odavno jasno.

Iv

03.10.2023 16:05

Tajkunski mediji su nasi najveci neprijatelji kojima je izgleda idol Kurti, oni rade protiv svoje drzave i svog naroda i treba da se stide zbog toga.

Iv

03.10.2023 16:06

Sramno je da se opozicioni mediji u teškim trenucima za Srbiju ponašaju tako neodgovorno i daju podršku Kurtiju.