SRAMNO! TVRDE DA JE NA LAZAROVOM IMANJU PRONAĐENO ORUŽJE! Srbinu uhapšenom na Jarinju određen pritvor!

Autor:

Vesti

02.10.2023

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janićijević je juče sa velikim brojem meštana Zvečana svojim automobilom krenuo u Vrnjačku Banju na sahranu ubijenom Stefanu Nedeljkoviću, kada ga je prištinska policija zaustavila na prelazu Jarinje, izdvojila iz kolone i sprovela u policijsku stanicu u južnom delu Kosovske Mitrovice.

SRAMNO! TVRDE DA JE NA LAZAROVOM IMANJU PRONAĐENO ORUŽJE! Srbinu uhapšenom na Jarinju određen pritvor!

Foto: Printskrin/Tviter

Srbinu Lazaru Janićijeviću iz Zvečana, koji je uhapšen na administrativnom prelazu Jarinje, određeno je policijsko zadržavanje do 48 časova, rekao je zamenik direktora policije za region Sjever Veton Eljšani.

Iz policije su juče saopštili da je Janićijević uhapšen jer je navodno na njegovom imanju u Zvečanu pronađeno oružje zbog čega se dovodi u vezu sa sukobom od 24. septembra u Banjskoj kod Zvečana u kojem su ubijena tri Srbina, kao i jedan policajac.

Janićijević je juče sa velikim brojem meštana Zvečana svojim automobilom krenuo u Vrnjačku Banju na sahranu ubijenom Stefanu Nedeljkoviću, kada ga je prištinska policija zaustavila na prelazu Jarinje, izdvojila iz kolone i sprovela u policijsku stanicu u južnom delu Kosovske Mitrovice.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading