PACOLI NA APARATIMA ZBOG ĐOKOVIĆA! Albanski lobista napao Srbe na Kosovu pa "ukanalio" sam sebe: "TREBA DA BUDE ODSTRANJEN!" (FOTO)

Autor:

Vesti

29.09.2023

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bedžet Pacoli, predsednik Alijanse za Novo Kosovo, javno je kritikovao Đokovića na svom profilu na društvenim mrežama.

PACOLI NA APARATIMA ZBOG ĐOKOVIĆA! Albanski lobista napao Srbe na Kosovu pa "ukanalio" sam sebe: "TREBA DA BUDE ODSTRANJEN!" (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković, prvi reket sveta, nedavno je izazvao kontroverzu u glavi albanskog lobiste Pacolija. Đoković je podelio fotografiju koja je nastala ispred Hrama Svetog Save u Beogradu na kojoj je stajao natpis: "Svaka suza Boga moli, svakog Srbina duša boli."

 

 

Međutim, Bedžet Pacoli, predsednik Alijanse za Novo Kosovo, javno je kritikovao Đokovića na svom profilu na društvenim mrežama. U svom komentaru je napisao: "Kakav uzor je Novak Đoković sportu i svetu kada hvali i veliča teroriste? Odvratno ponašanje!" Ovo izaziva dodatnu napetost u vezi sa pitanjem Kosova i Metohije i pitanjem kako svetski poznate ličnosti utiču na javno mnjenje putem društvenih mreža.

Pored Pacolija, i Ljubomir Filipović, političar iz Crne Gore, takođe je kritikovao Đokovića i pozvao na njegovu suspenziju iz tenisa. Filipović je naveo da Đoković "treba da bude odstranjen iz tenisa doživotno" zbog njegove objave o Kosovu i Metohiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading