UDARIO KOKAIN PACOVU U GLAVU! Kurtijev miljenik "osuo paljbu" po Srbima PONOVO - narkoman tvrdi da je Vučić sve orkestrirao! (VIDEO)

Autor:

Vesti

29.09.2023

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenoj mreži X se ovih dana hvali da vodi kampanju protiv Srba na KiM i Srbije.

UDARIO KOKAIN PACOVU U GLAVU! Kurtijev miljenik "osuo paljbu" po Srbima PONOVO - narkoman tvrdi da je Vučić sve orkestrirao! (VIDEO)

Foto: Youtube/Periskopi

Boban Bogdanović Pacov, miljenik samoproglašenog premijera Kosova Aljbina Kurtija i relavantni sagovornik portala KRIK bio je uhvaćen kako šmrče kokain.

Sad se oglašava na društvenim mrežama i tvrdi kako je Aleksandar Vučić organizovao napad u Banjskoj na Kosovu i Metohiji. Obratio se listu Gardijan i naveo da je napad organizovao Milan Radoičić, kum predsednika Aleksandra Vučića.

Na društvenoj mreži X se ovih dana hvali da vodi kampanju protiv Srba na KiM i Srbije.

Podsetimo, Informacija koja je uzdramala političku scenu širom regiona objavljena je u albanskom mediju iz Prištine "Periskopi", koji je obelodanio da poseduje snimak na kome se vidi kako Bogdanović, inače lider minornog pokreta na KiM "Odogovor", konzumira teške droge.

 

 

Bogdanović je, inače, u centar pažnje javnosti dospeo nakon što tajkunski portal KRIK lansirao u orbitu predstavljajući ga kao krunskog svedoka u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, što se, kako se ispostavilo, prazna priča.

Da je reč o belosvetskom prevarantu, kako je Republika već pisala, svojevremeno je potvrdio i glumac Sergej Trifunović i nekadašnji predsednik Pokreta slobodnih građana, čiji je Bogdanović svojevremeno bio član.Za one koji to ne znaju, podsećaju albanski portali, Bogdanovića je na kanabe Aljbinu Kurtiju doveo Nenad Rašić, lažni Srbin sa KiM, koga se odrekla i šira porodica.

Inače, spisak Bogdanovićevih nepočinstava je prilično dug pa je tako Republika otrkila da je Pacov pokušavao da prevari čak i američku ambasadu u Beogradu: lažno se predstavio i hteo da izvuče novac od nagrade, tačnije pet miliona dolara, za pružanje informacija koje su, navodno, dovele do hapšenja i izručenja Radovana Karadžića Tribunalu u Hagu.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (37)

Loading
Алхемичар

29.09.2023 07:37

Када наркоман и зависник о дроге говори против Србије. Да ли има Бога , да га једном подсети на његове грехе?

Mico

29.09.2023 07:38

Teska je situacija na KiM. Desava se strasan teror od strane Aljbina Kurtija i njegovih terorista nad nasim narodom.

MarijaM

29.09.2023 07:40

Kurtijevi pomoćnici ne mogu biti mnogo bolji od njega. Treba da ih je sramota za sva maltretiranja Srba.

MarijaM

29.09.2023 07:41

Srbi su ogromne Kurtijeve žrtve, a ne teroristi. Oni nemaju osnovne uslove za život.