SKANDAL U IZRAELU: Hapoel NIJE IZAŠAO na teren! Makabi u finalu!

Autor:

Sport

29.09.2023

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobedili bez borbe..

SKANDAL U IZRAELU: Hapoel NIJE IZAŠAO na teren! Makabi u finalu!

Foto: Tanjug

Košarkaši Makabija iz Tel Aviva plasirali su se u finale kupa u Izraelu, nakon što su službenim rezultatom 20:0 pobedili gradskog rivala Hapoel.

Policija je pre početka utakmice odlučila da skenira ulaznice gotujućih navijača ponaosob, što je za posledicu imalo stvaranje ogromnih redova i kašnjenja navijači.

Gostujuća ekipa je odbila da izađe na teren dok im svi navijači ne uđu u halu, a sudije nisu imale razumevanja.

Nakon 15 minuta svirali su kraj i pobedu Makabija.

Hapoel će sigurno biti kažnjen zbog ovoga, a nakon meča su izdali oštro saopštenje.

 

 

Sportski navijači – ne kriminalci! Od jutra su nam počele stizati poruke iz kojih smo shvatili da izraelska policija večerašnju utakmicu tretira kao ratni događaj u koji su navijači uključeni, od osam do 80 godina, žene i decu – svi su bili potencijalni kriminalci. S obzirom na odnos prema publici na ulazu u dvoranu, zaključili smo da nema smisla izaći na teren. Sport pripada navijačima - stoji u objavi Hapoel Tel Aviva.

Što se "ponosa Izraela" tiče, oni će svoj meč finala odigrati u nedelju, a rival će im biti takođe Hapoel, ali onaj iz Jerusalima koji predvodi naš trener Aleksandar Džikić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading