NIKOLA VUČEN SA AKTIVISTIMA URUČIO DONACIJU PORODICI JANKOVIĆ IZ KUSATKA

Autor:

Vesti

22.09.2023

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktivisti Srpske napredne stranke predvođeni članom Predsedništva i predsednikom palanačkog opštinskog odbora stranke Nikolom Vučenom, danas su u popodnevnim satima obišli porodicu Janković iz Kusatka.

NIKOLA VUČEN SA AKTIVISTIMA URUČIO DONACIJU PORODICI JANKOVIĆ IZ KUSATKA

Foto: Republika

Ova porodica živi u teškim uslovima i neophodna im je pomoć svake vrste. Sagledavši situaciju na terenu, aktivisti, simpatizeri i funkcioneri stranke prikupili su sredstva i obezbedili neophodne namirnice, sredstva za higijenu, male kućne aparate, šporet na drva „Smederevac“, veš mašinu, ogrev za zimu, kao i igračke i školski pribor za malog Srećka.


Srećko živi sa ocem i bakom, u trošnoj kući. Veseo je i vredan dečak, voli da se druži sa svojim vršnjacima i ovog septembra pošao je u prvi razred. Od ponedeljka pristupiće se uređenju unutrašnjosti kuće, krečenju i postavljanju laminatnih podova.


Aktivisti palanačkih naprednjaka sa svojim predsednikom nastaviće sa nizom humanitarnih akcija, kako bi pomogli što više porodica koje se trenutno susreću sa nekim od životnih problema i koje su socijalno ugrožene , a sve u cilju da žive bolje i kvalitetnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading