PRETNJE NIKAD NEĆE SPREČITI VUČIĆA DA POMAŽE NARODU NA KIM! Petković odgovorio Kurtijevom ministru

Autor:

Vesti

20.09.2023

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije slučajno ova pretnja izrečena na dan kada će predsednik Vučić u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija da održi istorijski govor - rekao je Petković

PRETNJE NIKAD NEĆE SPREČITI VUČIĆA DA POMAŽE NARODU NA KIM! Petković odgovorio Kurtijevom ministru

Foto: Printscreen

Pretnje ministra unutrašnjih poslova privremenih prištinskih institucija Dželjalja Svečlje da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić biti uhapšen ako pokuša da dođe na KiM bez odobrenja Prištine, ne mogu nikada sprečiti Vučića da pomaže srpskom narodu na KiM, saopštio je danas direktor Kancelarije za KiM Petar Petković

Nije slučajno ova pretnja izrečena na dan kada će predsednik Vučić u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija da održi istorijski govor i ukaže na probleme srpskog naroda na Kosovu i Metohiji i nikakve pretnje iz Prištine to ne mogu da bace u drugi plan. Zato bolje da Svečlja i Kurti pažljivo slušaju taj govor i hvataju beleške, umesto da se zanose besmislenim pretnjama - poručio je Petković.

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za KiM ocenio je da je Kurti "nervozan posle diplomatskog šamara koji je dobio u Briselu" a da to "najbolje pokazuje to da diktira svom nasilniku Dželjalju Svečlji da preti predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću hapšenjem".

Kada ne može da nadigra ni pobedi Vučića ni na jednom polju, pokušava mržnjom i pretnjama da se obračuna s njim, jer Priština i Kurti samo za mržnju i nasilje znaju - naveo je Petković.

- Nema sumnje da su Kurtiju i Svečlji najveća opsesija i protivnici porodica Vučić, zbog bespoštedne borbe za Srbiju i srpski narod na Kosovu i Metohiji, pa prvo maltretiraju njegovog sina Danila dok obeležava Vidovdan u Gračanici i pokušavaju da ga hapse tri puta, a sada hapšenjem prete i Aleksandru Vučiću - istakao je Petković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (57)

Loading
mile

20.09.2023 12:01

Vučić se ne plaši tih terorista

viki

20.09.2023 12:02

Divljastvo siptara i dalje se nastavlja, a placenici iz EU ocigledno nemaju nameru da reaguju.

Radisa

20.09.2023 12:02

Skandalozne pretenje upucene Vucicu je samo jedan od dokaza da Aljbin Kurti na sve macine zeli da izazove novi rat

Bojan

20.09.2023 12:03

Nikad oni ne mogu da zabrane Vucicu da posseti Gracanicu a kamoli jos da trazi dozvolu da poseti Garacaniu