PLJUJU GA, ALI VOLE DA PREPIŠU OD NJEGA! Hrvati kopiraju Vučića! SPREMAJU SE ZA OBARANJE CENA U PRODAVNICAMA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

13.09.2023

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlada Hrvatske nastavlja pregovore sa trgovcima oko spuštanja cena! Postoji prva najava da će spuštanje cena ići od petka ali se još ne zna o kom broju proizvoda je reč, najavljeno je na HRT-u.

PLJUJU GA, ALI VOLE DA PREPIŠU OD NJEGA! Hrvati kopiraju Vučića! SPREMAJU SE ZA OBARANJE CENA U PRODAVNICAMA! (VIDEO)

Foto: printscreen/Budućnost Srbije

Odluka Vlade Srbije na incijativu predsednika Aleksandra Vučića o smanjenju cena pojedinih namirnica naišla je na veliki odjek u regionu, a sudeći prema medijskim izveštajima u Hrvatskoj, ta zemlja bukvalno i doslovno prepisaće recept srpskog rukovodstva.

 

 

I dok u Srbiji dežurni hejteri rade ono što jedino umeju - ismevaju i zlonamerno komentarišu čak i tako očigledno dobre vesti kakve su smanjenje cena, u Hrvatskoj uveliko rade na tome da primene Vučićev model.

- Vlada Hrvatske nastavlja pregovore sa trgovcima oko spuštanja cena! Postoji prva najava da će spuštanje cena ići od petka ali se još ne zna o kom broju proizvoda je reč! - najavljeno je na HRT-u

Vučić je jutros, zajedno sa Sinišom Malim i Tomom Momirović, zahvaljujući pojeftinjenju pojedinih namirnica lepo i za malo para doručkovao i tom prilikom je najavljeno dalje obaranje cena hrane naredne sedmice.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (47)

Loading
Ena

13.09.2023 19:39

Nije sramota prepisivati od najboljeg.

Pola

13.09.2023 19:44

Kako kaže naš narod " Za dobrim konjem prašina se diže" figurativno rečeno, ali kopiraju mnogi Vučića koji su ga kudili.

vasilije žikić

13.09.2023 19:45

Hitlrova bagra,konjusari

Andjelka

13.09.2023 19:56

Nikada Hrvati neće priznati da su nešto naučili od nas Srba