VUČIĆ ODGOVORIO NA PROZIVKE OPOZICIJE! Lično ću da kupim onaj parizer i da pojedem sendvič sa Malim i Momirovićem

Autor:

Vesti

11.09.2023

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik je rekao da se on i Vlada Srbije ne igraju s narodom, već misle na narod, a da se deo opozicije ruga merama koje Vlada donosi, jer na sve moguće načine pokušavaju da kritikuju njega i Vladu kako bi došli na vlast.

VUČIĆ ODGOVORIO NA PROZIVKE OPOZICIJE! Lično ću da kupim onaj parizer i da pojedem sendvič sa Malim i Momirovićem

Foto: Printscreen/Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će lično kupiti parizer i da će zajedno sa ministrom finansija Sinišom Malim i ministrom unutrašnje i spoljne trgovine Tomislavom Momirovićem da napravi sendviče i pojede i da na taj način pokaže da se on i Vlada Srbije ne stide i da mere donose jer misle i brinu se o narodu.

On je tako odgovorio na prozivke iz opozicije na konto nižih cena koje će od srede biti u prodavnicama, kao i urednika NIN-a, Milana Ćulibrka, koji je rekao da predsednik Srbije prvi treba da pojede parizer, koji će biti jeftiniji.

- Baš ću da uzmem i onaj jogurt koji smo predstavili i onaj parizer, u sredu idem lično da kupim. I da dovedem Malog i Momirovića. I da napravimo sendviče. Znate kako smo kao deca pravili u četvrt hleba. Uzećemo malo i majoneza i stavimo parizer i to će da nam bude doručak - rekao je Vučić na konferenciji u Skoplju.

Dodao je da se on i Vlada Srbije ne igraju s narodom, već misle na narod, a da se deo opozicije ruga merama koje Vlada donosi, jer na sve moguće načine pokušavaju da kritikuju njega i Vladu kako bi došli na vlast.

- Njima smeta i 20.000 dinara za penzionera i 21 odsto povećanja penzija, povećanje plata za prosvetne radnike koje će biti preko 16 odsto, 5,5 u septembru pa svakako od 1. januara još 10-11 odsto. Smeta im sve. Jer jedino što su izabrali da dođu na vlast. Sasvim sigurno ćete uskoro imati priliku. Vi ste veliki favoriti. Ozbiljni ljudi, a narod uživa u tome kada gazite po klupama u parlamentu, zviždite i vičete. I kada mu objašnjavate kako je bilo divno kada su ljudi imali platu prosečnu od 320 evra i kako ne valja da plata bude 840 evra i kako je veličanstveno da minimalna zarada 152 evra, a ne 400 evra. I da penzija bude 202 evra, a ne 330 evra - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (42)

Loading
Boba

11.09.2023 14:36

Svaka cast na pojeftinjenu odredjenih proizvoda, na opoziciju ne treba obracati paznju, smesni su.

Ninuska

11.09.2023 14:41

Ne znam kako se opozicija ne postidi svojih postupaka. Da ismejava predsednika i sve sto on dobro radi za nas gradjane pa ovo nema nigde, sramota. Smesno im sto je snizio cene na namirnice koje svakodnevno kupujemo, ja tu ne vidim nista smesno.

miki

11.09.2023 14:44

Opozicija je elita i oni jedu samo skupe stvari ne znaju oni da je predsednik Vučić čovek iz naroda

Ena

11.09.2023 14:58

Opozicija zna da je ovo dobra mera za narod Srbije, ali po difoltu moraju da napadaju sve što Vučić kaže ili uradi.