"SAMO ODGOVORNOŠĆU I OZBILJNOŠĆU MOŽEMO NAROD DA SAČUVAMO": Moćan snimak sa promocije mladih oficira Vojske Srbije

Autor:

Vesti

09.09.2023

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne postoji oružje i oruđe koje vredi više od vaše pameti i od vaših srca. Hvala vam na trudu i energiji - poručio je danas predsednik Srbije.

"SAMO ODGOVORNOŠĆU I OZBILJNOŠĆU MOŽEMO NAROD DA SAČUVAMO": Moćan snimak sa promocije mladih oficira Vojske Srbije

Foto: Tanjug/TARA RADOVANOVIĆ

Nakon svečane ceremonije i promocije najmlađih oficira, predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je moćnu poruku gde je istakao da "svojom odgovornošću i ozbiljnošću možemo svoj narod da sačuvamo".

- Samo svojom odgovornošću i ozbiljnošću možemo svoj narod da sačuvamo. I ne smemo da pokažemo našu slabost. Nastavićemo da razvijamo svoju industriju, da damo sve od sebe da uvek budemo svoji na svome i da ne damo nikome Srbiju da napadne. Bićemo sve jači, a mi jače pojačanje od vas nismo mogli da dobijemo. Ne postoji oružje i oruđe koje vredi više od vaše pameti i od vaših srca. Hvala vam na trudu i energiji - istakao je tom prilikom predsednik Vučić, obraćajući se mladim oficirima.

 

 

Svečana promocija najmlađih oficira Vojske Srbije održala se danas od 11 časova ispred Narodne skupštine. Prve oficirske činove dobilo je 175 kadeta Vojne akademije i Medicinskog fakulteta VMA.

Predsednik Vučić se, podsetimo, obratio potporučnicima, govoreći iz, kako je rekao, srca, a ne iz glave, znajući kakvo je breme pred njima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (71)

Loading
danka

09.09.2023 15:30

Vojska je srce jedne države. Srbija je ponosna na mlade kadete koji će čuvati Srbiju.

Slavka

09.09.2023 15:35

A mi odgovornost i ozbiljnost posedujemo jer i svakom problemu tako pristupamo. Ne postoji nerešiv problem, samo je potrebno vreme da se realizuje a zahvaljujući ovim mladim, pametnim i srčanim ljudima, sve će biti lakše.

Nikola

09.09.2023 15:35

Sačuvaćemo našu otadžbinu od onih koji žele da nas nema. Jaka vojska garant je mira.

Zora

09.09.2023 15:35

Čestitke mladim oficirima. Težak i častan poziv su odabrali. Želim im sreću u radu.