VELJA NAPAO VUČIĆA, POSLANICI OBRISALI POD S NJIM: Vučićeva dela ispisana su zlatnim slovima, Kurtijeva krvlju!

Autor:

Vesti

12.08.2023

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bljerim Velja, šef kabineta Vljose Osmani, predsednice takozvanog Kosova, napao je Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića, ali mu je stigao žestok odgovor od narodnih poslanika sa Kosova

VELJA NAPAO VUČIĆA, POSLANICI OBRISALI POD S NJIM: Vučićeva dela ispisana su zlatnim slovima, Kurtijeva krvlju!

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

- Uznemirujuća publikacija u Srbiji koja koristi taktiku indoktrinacije koja podseća na propagandu ISIS-a. Ovakva manipulacija decom oko Kosova je zabrinjavajuća. Knjiga ponavlja narativ Vučićevog režima koji rizikuje destabilizaciju regiona i predstavlja značajnu pretnju trajnom miru - napisao je Velja na Tviteru. 

Danijela Vujičić, narodna poslanica sa Kosova, oštro mu je poručila da predsednik Srbije Aleksandar Vučić vodi politiku mira, a da je njihova politika pucanj u leđa srpskoj deci!

- Uoči obeležavanja godišnjice ubistva dece na Bistrici od strane terorista UČK i pokušaj ubistva deteta na Božić u doba Kurtijeve vlasti, umesto da osudiš ti manipulišes nad grobovima srpske dece. Vučić vodi politiku mira, a tvoja je pucanj u leđa srpskoj deci, kukavice - napisala je Vujičić na Tviteru i dodala da je eho Kurtijeve politike krv, geto i pogrom srpskog naroda:

- Vučićeva dela su ispisana zlatnim slovima dok su Kurtijeva krvlju. Tu razliku nećeš naći u monstruoznoj politici vaših dela.

Na napade Velje reagovao je i poslanik Srpske napredne stranke Ljubomir M. Marić:

- Kao i obično Velja cilja na Vučića bez ikakvog razloga, dok je potvrđeno da se gnezdo ISIS nalazi na području Kačanika odakle širi svoje snage širom sveta. Veoma smo zabrinuti da ovakvi problemi postoje u našoj južnoj pokrajini, a vi očigledno niste!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (30)

Loading
Miso

12.08.2023 16:05

Vucic im je trn u oku jer nemaju oruzje protiv njegove politike mira.

Sreten

12.08.2023 16:06

Nikad nece moci da isprovociraju Vucica, ma koliko da pokusavaju. Pricajuci o njemu na ovakav nacin, samo govore o sebi i koliko je zla u njima.

Ana

12.08.2023 16:06

Vučić se zalaže za mir i toleranciju dok Kurti stalno proizvodi krize jer samo tako može da vlada.

Tanja

12.08.2023 16:07

Vucic je predsednik koji dozivljava ogromne napade i na domacem i na stranom terenu ali ni jedan od tih napada nikad nije uspeo da salomi njegovu volju za radom. Ne mogu mu nista jer Srbija stoji iza njega.